perjantai 17. tammikuuta 2014

Suosittelu viikko 5/7: Lasten menomestat

Viides suosittelu.
Eihän lapsia sovi unohtaa, joten nyt kaksi suosittelua heidän kanssa touhuamiseen.

HopLop Jyväskylä

Eka kunnon leikkipaikka, jossa käytiin Tomaksen kanssa, oli Jyväskylässä sijaitseva HopLop sisäleikkipuisto. Mentiin sinne ekaa kertaa kun Tomas oli noin kuuden kuukauden ikäinen. Sen jälkeen ollaan käyty siellä satunnaisen säännöllisesti. Nyt vähään aikaa ei olla sinne lähdetty, kun matka on niin kovin pitkä. Toisaalta tiedä vaikka joku kerta lähdettäisiinkin käymään siellä ihan vain aikaa kuluttamassa.

Paikka on kuitenkin kiva, siellä on mukava henkilökunta ja jokaiselle jotakin.
Kahvilasta saa ostettua normaalia kotiruokaa vaikka annokset ovatkin kovin isoja.
Tilat ovat hyvät ajatellen myös ihan tuollaisia sylivauvoja.
Plussaa on myös se että, aikuiset ja  alle 1v lapset pääsevät ilmaiseksi. 1-2-vuotiailla hinta on 8,50€ ja yli 3-vuotiailla 13€. Ei mielestäni mitenkään liian suuret hinnat, sillä tuolla viihtyy hyvin niin nuorempi kuin vanhempikin lapsi.
Musta on myös kiva, että lasetenhoitohuoneessa on iso nojatuoli joka soveltuu hyvin imettämiseen. Myös muuta istumatilaa on sopivasti, sekä "eteisestä" löytyy myös lukkoon saatavat kaapit.


Ähtäri Zoo
Ähtärissä me kävimme viime kesänä, Tomaksen ollessa hieman reilu vuoden ikäinen.. Postaukseen pääset tästä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja nykyiseltä asuinpaikkakunnaltamme sinne on sen verran paljon lyhempi matka, että varmasti menemme uudestaan ensi kesänä tai syksynä.

Ähtär saa suositukset siksi, että se täytty odotukset kunnolla. Jo vuoden ikäiselle lapselle sieltä löytyi ihmeteltävää, tiet ja polut olivat hyviä mennä rattailla. Lähes kaikki eläimetkin olivat paikalla, niin että nähtiin ne. Parkkitilaa oli parkkipaikoilla hyvin ja liputkin ovat edulliset. Kesäkausi liput 16€ syys-talvi- ja kevätkausi liput 10€, lisäksi siellä saa ryhmäalennukset 4, 5 ja 6 hengen porukoille.

Tulevana kesänä alkukesä menee hääjutuissa, mutta loppukesästä on tarkoitus suunnata, vesieläinpuistoon, ähtärin eläintarhaan ja korkeasaareen! 

2 kommenttia:

 1. Taisin jo sillon, kun teit tota ahtäri-postausta niin sanoa, että pitäs kyllä käydä siellä ja sinne voitaskin ens kesänä mennä. Tosin meinataan myö käydä ysitien lemmikissä mikä on meitä paljon lähempänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että jotain sellaista olet kommentoinut.
   Tuo ysitien lemmikki voisi olla myös käyntilistalla meillä. :)

   Poista

Haleja <3