torstai 16. tammikuuta 2014

Suosittelu viikko 4/7: Blogit

Nyt on suosittelu neljäs päivä ja täältä tulee blogit, joita suosittelen.
En ihmettelisi lainkaan, vaikka teistä jokainen jo näihin olisi aiemmin törmännytkin tai näitä lukisikin.
Tässä on lueteltuna vain 14 blogia, jotka vaan ovat ja pysyvät lukulistallani, vaikka kuinka sitä siivoan säännöllisesti. Osaa näistä olen lukenut hieman vähemman aikaa kuin toisia. Osa taas on ollut lukulistalla reilun vuoden. Jotkut blogit ovat vaan juuri sellaisia, joihin ei koskaan kyllästy.

Mä meinasin jo luovuttaa tän postauksen kanssa. Tein tätä postausta ihan liian monta tuntia, kunnes blogger ei enää tehnyt yhteistyötä vaan poisti koko postauksen, se näkyi hetken julkaistuna(?) vaikkein missään vaiheessa napauttanut "julkaise" nappulaa. En tiedä mitä tapahtui, mutta kirjoittelin tätä nyt sitten rauhassa uudelleen.


Kaikilta kirjoittajilta on kysytty lupa erikseen bannerin käyttöä varten.BABYZILLA

Blogia kirjoittelee 21-vuotias  06/2013 syntyneen suloisen Rebecan äiti Heini. Tämä blogi kuuluu uusimpien blogilöytöjeni joukkoon.  Löysin blogin fb:n Äiti bloggaajat ryhmän kautta.

Mikä blogissa sitten iski?
Ulkoasu, kirjoitustapa, postauksien kuvat, hääjutut ja vauvajutut. Meillä on aika sama maku hääjuttujen suhteen Heinin kanssa, lisäksi on mukava nähdä, miten joku toinen äiti valmistuu häihinsä.
Blogista löytyy postauksia kosmetiikasta, raskaudesta, vaatteista, vauva jutuista ja häistä.
Bella Bambina

Blogia kirjoittelee 19-vuotias Essi, joka on äiti 8/12 syntyneelle suloiselle Hennille. Blogi kertoo heidän elämästään, Essin ruokarempasta ja tyttöjen jutuista.. Tämä blogi on ainoa hieman harvemmin päivittyvä blogi, joka on lukulistallani pysynyt ja tulee pysymään, sillä tämä blogi on ollut yksi suosikki blogeistani jo pitkään. Aloin lukemaan Essin blogia joskus kun itse olin raskaana.

Mikä sitten tässä blogissa iski?
Erilaisuus, rentous, monipuolisuus ja kirjoitustapa.Bling Of My Life 

Blogia kirjoittelee 20-vuotias Janina, joka on äiti 7/12 syntyneelle  suloiselle Jessicalle. Tämän blogin taisin löytää kun selailin Inspiration Blog Awardseissa ehdolla olevia blogeja.  

Mikä iski ekana?
Arki keskeisyys, nopeasti ilmestyvät postaukset  ja  pienistä iloista nauttiminen. Blogi huokuu positiivisuutta ja onnellisuutta. Janinasta pitäisi itsekkin ottaa mallia ja muistaa nauttia niistä ihan pienimmistäkin jutuista. Ehdoton plussa on myös se, että Janina vastaa kommentteihin nopeasti.HEART PUMPS DIESEL

Blogia kirjoittelee Sofia, pienen 5/13 syntyneen Shiri tytön äiti. Blogista löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä postaukset eivät keskity pelkkään arkeen lapsen kanssa, vaan sieltä löytyy vaikka mitä hauskaa. Mulla on itselläni aika samanlainen ajatusmaailma Sofian kanssa, ainakin mitä hänen bloginsa antaa ymmärtää ja siksi varmaan olenkin ollut koukussa tähän blogiin jo pitkään. Blogi saa varmasti hyvälle mielelle ja välillä sitä saa lukea naurahdellen vaikka löytyy joukosta myös "vakavempiakin" tekstejä.

Mikä iski heti?
Monipuoliset postaukset, saman tyylinen ajatusmaailma, monipuolisuus ja blogin ulkoasu.Its your story

19-vuotias Janina, Aadan 2/13 äiti kirjoittelee blogia arjestaan, ajatuksistaan ja hieman tyttöjen jutuistakin. Tämänkin blogin löysin myös fb:n kautta ja eikä aikaakaan kun olin jo lukijana. Blogia en ole vielä lukenut kauaakaan, mutta olen pitänyt lukemastani.

Mikä blogissa iski? 
Banneri oli eka juttu mihin kiinnitin huomioni. Tykkään siitä. Monipuoliset postaukset, selkeys, kirjoitustyyli ja nopea kommentteihin vastaaminen iskivät.

http://karostardust.indiedays.com/

Karostardust

Karoliina 20-vuotias Sofian 12/11 ja Benjaminin 05/13  äiti. Olen lukenut Karon blogia pitkään. Blogissa on paljon tyyli ja kauneus juttuja ja välillä postauksissa vilahtelevat lapsetkin. Tämä ei siis ole mikään kaavoihin kangistunut mammablogi.

Mikä iski?
Monipuolisuus ja Karon asenne, nopea postaustahti, sekä ystävällisyys.
Postauksia tulee usein ja blogi on laadukasta luettavaa.Kiljuva pikkunälkä

Blogia kirjoittelee 18- vuotias Demi, äiti  07/12 syntyneelle Viimalle. Mä olin monesti eksynyt tähän blogiin ennen kuin liitin sen osaksi lukulistaani. Muistan mun ekan kommentin tuolle, kun kirjoitin "Ihana Nuutti" tai jotain sinne päin. Mä en silloin ollut lukenut vielä blogia niin paljoa, että olisin tajunnut, että poikahan on Viima. Bannerissa taisi lukea tuolloin "Viima Nuutti Leilei" tms.
Mulle iskikin paniikki silloin että hitto! Entä jos se sen mies onkin Nuutti, vähän noloa! 
Vaikka alku oli erilainen kuin muiden blogejen kohdalla, olen kyllä tykännyt lukemastani. Demi kirjoittelee rennosti, hyvin ja osaavasti postauksensa ja niitä on aina ilo lukea.

Mikä iski?
 Asenne, kirjoitustapa, ystävällisyys ja kuvat.


Kultakerttuli

Blogia kirjoittelee 20-vuotias  Mia, joka on äiti 1/13 syntyneelle Nealle. Mia odottaa nyt toista lastaan ja blogissa päästäänkin seuraamaan myös tätä uutta raskautta kaiken muun lisäksi. Mian blogista löytyy raskaus juttujen lisäksi postauksia, arjesta, Nean kehityksestä ja sisustuksesta.

Mikä blogissa iski?
Monipuolisuus, aitous, postaustahti ja kuvat.Kurkistus 

Blogia kirjoittelee Satu, joka on äiti pojalle 4/11  ja tyttölle 1/13. Blogissa pääsee seuraamaan heidän arkensa murusia ja nauttimaan kauniista kuvista. Tämä on yksi niistä blogeista joka on pysynyt pisimpään lukulistallani. Olen muutaman kerran facebookissakin jutellut Satun kanssa ja aina on jäänyt hyvä vaikutelma.

Mikä iski? 
Laatu, kuvat ja tyyli jolla Satu kirjoittaa blogiinsa.


 
http://pelkurinpaivakirja.blogspot.fi/


MAHTIMAMA

Blogia kirjoittelee 24-vuotias Karoliina, joka on äiti 11/12 syntyneelle Edvin poijalle. Blogissa pääsee seuraamaan heidän arkeaan, sekä häävalmisteluja. Karoliina kirjoittelee myös blogiinsa tarinaa Viimeinen syksy, jonka seuraavaa osaa ainakin minä jo odotan innolla. Tästä blogista huokuu hyvä mieli ja ainakin minun kannattaisi ottaa mallia Karoliinan hienosta asennoitumisesta kaikkeen.

Mikä iski?
Asenne, kirjoitustapa ja monipuolisuus.oi mikä, #muija

21- vuotiaan Sinin blogi, oli ensimmäinen "mamma" blogi,  jota aloin seuraamaan kunnolla.
Sini on äiti Mikaelille 12/10 ja Mirolle 12/12. Blogi on ihanan rauhallinen ja rento, postaukset pyörii poikien ja äidin touhujen ympärillä.  En mä edes osaa kuvailla. Tää blogi on vaan sellainen jota seuraan mielelläni.

 Mikä iski?
Yksinkertaisesti, kaikki. Laatu, kuvat, tekstit.Operaatio äiti

Blogia kirjoittelee 23-vuotias Anette, joka on äiti 10/12 syntyneelle Topille. Blogissa on postauksia joita ei ole kaunisteltu. Arkea, iloja, suruja, leluja, uusia vaatteita, mietteitä. Postauksissa vilahtelee myös Tifa-niminen koira ja Topin isä.

Mikä iski?
Aitous, nopea postaustahti, omien sanojensa takana seisominen, kuvat.


& something daily

Blogia kirjoittelee 25-vuotias  Emmi, joka on kahden lapsen äiti.Tyttö 6/13 & poika  5/08. Emmin blogista löytyy tekstejä ja kuvia heidän arjestaan, sisustuksesta, sekä tyttöjen jutuista. Tähän blogiin eksyin myös monesti, ennen kuin sen viimein sain tallennettu lukulistalleni.

Mikä iski? 
Postaustahti, postausten laatu, ulkoasu.Tinkerbella

Blogia kirjoittelee Lukaksen 9/12 äiti Heli, joka on 23-vuotias. Helin blogi käsittelee heidän perheensä arkea, mutta blogista löytyy myös laajasti kaikkea muuta kuten postauksia liittyen, vaatteisiin, hiuksiin, kynsiin, ostoksiin. Heli tekee myös videoita blogiinsa.

Mikä iski? 
Massasta poikkeava ulkoasu, asenne, postaustahti ja Helinä-keiju jutut! Oon itse salaa kunnon Helinä-keiju fani.Oliko monet tuttuja? Ehkä kaikki?

Kaikilta kirjoittajilta on kysytty lupa erikseen bannerin käyttöä varten.

16 kommenttia:

 1. Kiitos tästä kunniasta! <3

  Mun lukulistalta löytyy kans suurinosa noista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainii mie oon jo 25! Jossain saattaa kyllä lukea väärin kun en oo kaikkia päivittäny :D

   Poista
 2. Oli melkein kaikki tuttuja blogeja. Osa myös uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista
 3. ❤! Mä oon lukenu sun blogia jo varmaan kaks vuotta, löysin sen sillon kun odotettiin samaan aikaan :) en oo hyvä kommentoimaan mut luen kaikki postaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans oon huono kommentoimaan, mutta kyllä luen kaikki sunkin postaukset aina! :) ♥

   Poista
 4. Mä huomasin tän vasta nyt, kiitos :))) ollu vähän blogi-inspis lähiviikkoina hukassa mut ehkä se taas tästä! :)

  VastaaPoista

Haleja <3