keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Sekoitus

Ihania kauniita pakkaspäiviä on riittänyt kivasti. Ollaan ulkoiltu, leivottu ja maalattu koko perheen voimin. Tomaksen mennessä iltaisin nukkumaan, olen mäkin kömpinyt sänkyyn, selaillut hetken netin ihmeellisyyksiä ja alkanut nukkumaan. Tänään on erilainen ilta, joten olen edelleen hereillä vaikka poitsu nukkuukin. Pian kuitenkin itsekkin ajattelin suunnata nukkumaan.

Nyt kun taas kivuttomista päivistä ei ole ollut tietoakaan, huomaan itsekkin, että se vaikuttaa myös kirjoittamiseeni. Kun kipuilen, en saa aikaiseksi tekstejä, en jaksa kantaa kameraa mukana, vaan enemmin keskitän kaikki ne pienetkin hetket Tomaksen kanssa leikkimiseen, touhuamiseen ja ihan vain olemiseen.
Kun tekee jotain, pysyy mieli virkeänä, ajatukset kirkkaampina ja yleensä saa aikaan jotain hyödyllistä.

Tänään tulimme vanhemmilleni yöksi. Alunperin piti tulla vain käymään, mutta haettiinkin sitten saunakamppeet kotoa ja päätettiin olla täällä yö. Päästäänpähän Tomaksen kanssa heti aamusta kunnolla ulkoilemaan. Nyt jätettiin vaunutkin kotiin, sillä olen taas alkanut käyttämään Manducaa enemmän ja Tomaskin siinä viihtyy.

Tomakselle on tullut nyt kolme kulmahammasta läpi, yksi tuli ilmeisesti viime yönä huutojen saattelemana. Mietin jo, että kirjoitanko lapun talon ilmoitustaululle,jossa pahoittelen kiukku-itku-parku-huutoa, jota kotoamme kantautuu aina kun hampaita on tulossa.

Hääjutut etenee, puku jonka haluan on todennäköisesti nyt varmistunut sulattelen asiaa nyt vielä pari päivää Kengät tilattu, kampaaja varattu, somisteet ostettu ja osa niistäkin on jo tullut, T:llä on puku, kengät, menu on suunniteltu, kutsut pitäisi käydä vielä tilaamassa..

Sellaisia ovat meidän sekailaiset kuulumisemme. 
Mitä teille kuuluu?

1 kommentti:

  1. Sataa hammasta väännetään.. johan me oltiin 3-4kk samoilla hampailla, että on jo aikakin :D Mutta jestas tota huudon määrää...

    VastaaPoista

Haleja <3