tiistai 21. tammikuuta 2014

Pika moikat!

Täällä blogin puolella on nyt taas hieman hiljaisempaa, sillä me ollaan oltu tekemässä hääjuttuja ja eilen kävin kokeilemassa jälleen hääpukuja.
Menin ihan sekaisin niistä ja nyt oon tainnut päätää puvun, joka on mun THE puku. Mä en vaan saa sitä mielestäni ja teki mieli itkeä kun jätin sen vielä liikkeeseen. Tänään aamulla heti soitinkin liikkeeseen ja kysyin puvuista vähän lisää ja enemmän vain varmistuin, että jep. Tää on se puku.

Teen nyt kuitenkin mahdollisimman hankalan tilanteen itselleni ja käyn vielä yhdessä liikkeessä tänään testailemassa ja katselemassa pukuja. Uskon kuitenkin vakaasti että mieleni ei muutu.

Muuten meillä elelläänkin häähumussa normaalin arjen keskellä ja jännitetään, milloin ystäväni lähtee synnyttämään. Mä lähden tosiaan tämän ystäväni mukaan synnytykseen ja jännittää ihan törkeesti!

Tomas taas on ollut oma itsensä, vaikka edelleen nuha onkin kiusana. Huomenna on Tomaksella jo neuvola ja poika täyttää 1v5kk!

Nyt mä laitan itseni valmiiksi ja lähden sovittelemaan vielä hääpukuja. Postailen taas illalla taikka huomenna riippuen miten päivä rytmitetään.

Ihanaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. En malta odottaa kun vielä joku päivä (toivottavasti) nään pukusi täällä blogin puolella! Haluaisitko tehdä postausta puvuista sen verran että kertoisit vähän suurinpiirtein minkä tyylisistä tykkäät jne? :)
  Ja hei tosi jännittävää kun pääset ystäväsi synnytykseen tueksi! Kerrohan tästä lisää sittenkun tämä kokemus on koettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Sain luvan kuvata liikkeessä heidän tilojaan ja pukujaan, vaikka kuvaus kielto heillä onkin. :) Ajatuksena on siis tehdä tänne postausta puvuista ja myös sitte tuosta synnytyksestä sen jälkeen kun se ollaan saatu kunnialla hoidettua. :D

   Poista

Haleja <3