torstai 30. tammikuuta 2014

Päivän touhuja

Meillä meni viime yö tosiaan mummilassa ja aamulla oli tarkoitus lähteä heti ulos. Otin tarkoituksella kameran illalla kotoa mukaan, sillä ajattelin, että nyt ehtisin niitä kuvia hieman räpsiä.
Meillä oli pitkästä aikaa Tomaksen kanssa aamu, jolloin oltiin kokonaan kahdestaan. Täytyy kyllä myöntää, että niitä aamuja olikin ollut jo ikävä, ei sillä etteikö olisi kiva herätä myös silloin kun T on kotona. On vaan välillä kiva touhuta rauhassa äidin ja pojan välisiä juttuja ilman ylimääräisiä silmä- tai käsipareja.


Aamu meillä alkoi hieman ennen puoli yhdeksää ja suunnattiin katsomaan lastenohjelmia.
Telkkarista tuli Kaapo ja Tomas kantoi mulle laukusta klementtiinejä, joten syötiin niitä sitten yhdessä aamupalaksi sohvalla istuen. Sitä ei saa kertoa mummille, koska mummin sohvalla ei saa syödä...Hups..


Meidän täytyi kuitenkin ottaa käyttöön heti aamusta varasuunnitelma. Olimme suunnitelleet ulos lähtöä, mutta mittari näytti -22,5 astetta, pitkät aamu-ulkoilut siis saivat jäädä. Koirat kuitenkin käytettiin, mutta sen pidemmäksi aikaa ei ulos viitsitty jäädä siltä seisomalta.


Myöhemmin aamupäivällä sitten käytiin hakemassa yhdessä ulkoa puita ja Tomas niitä hienosti asettelikin takkaan itse. Meinas naurattaa, kun poika kokeili melkein jokaisen puun laiton jälkeen onko takka jo lämmin ja sanoi "poppa". Pitihän siitä videotakin saada T:lle näytettäväksi. Niin ja olihan se takka vielä edellisen illan lämmityksen jäljiltä lämmin.


 Ennen päikkäreitä Tomas halusi välttämättä yläkertaan ja tädin huoneeseen, siellä poika hihkui innoissaan ja alkoi laulamaan, joten ei muuta kuin singstar peli käyntiin! Tomas sai laulaa omaan mikkiin itse, kun itse lauloin toiseen. Tästäkin nappasin videon, oli niin söpö näky! Tomas on muuten tänään hokenut joka asiaan "minä", enää ei saisi auttaa taas missään, kun poika haluaa tehdä kaiken itse.

Laulamisen jälkeen Tomas lähti päikkäreille ja mä aloin kokkaamaan ja laittamaan tavaroita valmiiksi. Kun Tomas heräsi, söimme ja lähdimme käymään kaupassa ja suuntasimme kotiin.
Kotosalta ei kuvia ole, sillä Tomas oli kiukkupylly melkein koko illan, lukuunottamatta niitä hetkiä kun sai kuunnella youtubesta jotain näistä seuraavista.Huomenissa on tiedossa taas siivouspäivä. Joten nyt alan yritän alkaa nukkumaan! 
Postaustoiveita saapi jättää, jos jotain tulee mieleen! :)
2 kommenttia:

  1. Hyvää yötä! Ja Zemiä siivouspäivään! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä myös neiti tykkää Robinin Boom Kah-biisistä. Silmät oikein suurenee ja pää heiluu. Ihana! <3 Ja, kun neitiltä kysyy, että miten Alisa laulaa? Niin sieltä tulee aina "Boomkka". :D

    VastaaPoista

Haleja <3