keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Livbox


Mulle tuli tänään eka livboxini, kun huomasin joskus pitemmän aikaa sitten näitä lukemissani blogeissa teki mieli jo tilata tämä silloin. Jotenkin vain jäi tilaamatta, mutta siinä se on eka boxini.

Livbox tekee yhteistyötä myös Somethin old hääblogin kanssa.Vaikuttaa niin kivalle, että luulen jatkavani tilausta tämänkin jälkeen.
Lisää livboxista kirjoittelen tuonne hääblogin puolelle myöhemmin ja varmaan täälläkin siitä näkyy jatkossakin juttuja.

Vähän malttamaton kun olen, niin jo viime viikolla mietin, että koskahan se mahtaa tulla. Johan tässä on vuosi eletty tätä kuuta!


Livboxin sisällön pääsin tutkimaan heti shoppailureissun perään ja tällaista sieltä paljastui. Vielä en ole mitään näistä kokeillut. 

Ekana kokeiluun taitaa päästä Isadoran kynsilakka ja valkaiseva hammastahna! Nimittäin jos tuo kynsilakka on sellaista kuin lupaa, niin oon löytänyt taas yhden lemppari tuotteeni ja jos taas tuo hammastahna toimii oikeasti, niin tiedmpä ainakin mitä ostan ennen häitä, jotta hampaat hohtaa!

Tässä nyt tällainen täyte postaus, mutta mulla menee aikaa tehdessäni tuota hiuspostausta. Joudun tekemään sen useammassa osassa, sillä nuo tuotteet ,joita aion esitellä ovat yksinkertaisesti niin hyviä, etten ole niistä löytänyt toistaiseksi moitittavaa.

Livboxin voit tilata täältä.

Kiitos muuten vielä kaikille nukkumis asiaan vinkkejä antaneille! 
Tomas nukkui viime yön huomattavasti paremmin ja nytkään ei ole herännyt kertaakaan.

4 kommenttia:

 1. Tee tuosta nukkumis-jutusta postaus myös, että miten teitte erilailla jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään postattavaa kun ei tehty mitään eri tavalla.Poika vaan alkoi nukkumaan taas normaalisti, joten oli taas kyseessä jokin "vaihe". :)

   Poista
 2. Täällä siis muitakin jolle toi boxi on ihan uustuttavuus :D Itekkin sen nyt tilasin :) http://ida-mariapauliina.blogspot.fi/2014/01/vuoden-2014-ensimmainen-livbox.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan jo innolla ensi kuun boxia! :) Käyn katsomassa blogisi. :)

   Poista

Haleja <3