lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Jestas, tajusin juuri, että taas blogi melkein jäi unholaan!
On tuo tekemättömien asioiden lista taas kasvanut, joten yritän sitä purkaa parhaani mukaan. Joskus vaan on väsynyt, joskus laiska, joskus haluaa vältellä niitä ja joskus on paljon parempaakin tekemistä ja joskus ei ihan oikeasti ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi.

Mä aloitin tekemättöimien asioiden listan purkamisen tänään sitä hieman siivoamalla, nukkumalla ja viettämällä hetki aikaa vain kahdestaan Tomin kanssa.

Koti on nyt puhdas, pyykit pyörii vielä hetken koneessa, nukuttiin yhdessä päikkärit ja saatiin rauhassa Tomin kanssa ihan vain olla. Tomas oli tuon hetken mummilla kyläilemässä. Käytiin hakemassa Tomas kotiin ja ilta menikin sitten penkoessa varastoa, leikkiessä, tekemällä iltapalaa, lukiessa ja katsellessa tv:tä.

Perus arkea, hieman rauhoitettuna ja keskittymällä ihan vain rentoutumiseen. Haettiin illalla vielä varastosta Tomakselle isompia vaatteita ja samalla kurkin pienen pieniä vaatteita, etsiessäni ystäväni lapselle pientä talvihaalaria, jota en kuitenkaan löytänyt.

Täällä satoi tänään lunta ja mä kerrankin odotan, että sitä sataisi vielä lisää. Haluan saada Tomaksen istumaan joululahjaksi saamansa stigan kyytiin niin, että sitä voisi oikeasti vetääkkin tuolla ulkona.

Nyt mä suuntaan taas hääjuttujen ihmeelliseen maailmaan, mä vaan oon niin innoissani ja on ihana kun mm. facebookissa on ryhmä, jossa on muita yhtä innoissaan olevia tulevia morsiammia joiden kanssa saa jutskailla!

Huomenna me suunnataankin morjenstamaan Tomin veljeä, joka lähti maanantaina(?) inttiin.

Käykää muuten kurkkaamassa hääblogin puolella livboxin esittely juttu! Se kynsilakka ainakin oli huippu!

Hyvää yötä!

1 kommentti:

Haleja <3