lauantai 21. joulukuuta 2013

Tuurissa (taas)Me ollaan nyt viimeisten viikkojen aikana ravattu shoppailemassa useampaan kertaan ja monessa paikassa.Tuurissa ollaan nyt käyty muistaakseni ainakin kolmesti.

Perjantaina sitten lähdettiin taas Tuuriin, meikäläisellä oli heti aamusta kunnon päänsärky ja ajattelin, että en haluakkaan lähteä mukaan. Ihmisiä kun oletin olevan paljon liikkeellä.
Päätettiin sitten kuitenkin iltapäivällä, että lähdetään ajelemaan Tuuria kohti. Ajattelin, että päänsärky menee ohitse, mutta vielä illalla kotiin palatessa päätä särki. Eipä silti ollut turhareissu.
Ostoksia tehtiin hyvin vähän tällä kertaa, mutta toisaalta edellisellä kerralla Tuurissa paloin rahaa reippaasti enemmän kuin koskaan ennen. Ihmisiäkin oli yllättävän vähän tällä kerralla!


Tomas pääsi toistamiseen nyt sitten karuselliin, musta on tosi ihana, miten tuolla Tuurissa on huomioitu lapset näin joulun lähestyessä, sekä kesällä. Talvella on joulutivolli ja kesällä on miljoona tivoli. Meillä ainakin Tomas viihtyy huomattavasti paremmin mukana shoppailemassa, kun välillä pääsee touhuamaan jotain kivaa. Tälläkertaa Tomas oli karusellissä isimiehen kanssa, viimekerralla mä olin mukana.


Tomas pääsi myös käymään pomppulinassa ja sieltä ei poitsua meinannut saada pois! Isompien lasten perässä piti tietysti päästä juoksentelemaan kunhan ensin oli ujostelu selätetty. Tomas ujostelee kovasti uusissa paikoissa, tilanteissa ja uusien ihmisten ollessa paikalla.

Jännityksellä odotankin tammikuista neuvolaa, jolloin taas on uusi neuvola ja neuvolatäti. Jännittyneenä Tomas on ihan hiljaa, eikä halua tehdä mitään.

Meillä oli kiva reissu, kotona oltiin vasta illalla ja kun poika nukahti autoon, sain hänet nukkumaan vasta hieman ennen kymmentä.Illalla tein vielä kauppalistan valmiiksi ja valmistelin isovanhempien joululahjoja, jotka Tomas saa tehdä loppuun myöhemmin.

Käykö muut usein Tuurissa(/Keskisellä)? Onko lukijoissa joku, joka siellä ei ole koskaan käynyt?

13 kommenttia:

 1. Minä en oo koskaan käynyt. Pitäis varmaan joskus tehdä reissu sinne. :D

  VastaaPoista
 2. En oo koskaan käyny! :D Haluaisin käydä, ehkä ens kesänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vain! Ja jos tulee pitempää niin onhan siellä sit hotelli :)

   Poista
 3. Asun noin tunnin matkan päässä Keskiseltä, joten on tullut käytyä enemmän kuin monesti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ajaa vähän reilun tunnin sinne! :)

   Poista
 4. Minäkään en ole päässyt siellä vielä käymään! Haluaisin kyllä :) Nyt tosin siskoni asuu Jyväskylässä, että siitä ei enää niin pitkä matka sinne olisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Jyväskylästä ei kyllä aja kauaa :) Sinne vain käymään. :)

   Poista
 5. Mun vastauksen tiedätki jo, mutta ei sinne asti oo vaan tullut lähettyä, kun on väärässä suunnassa :D ajatellen 5 tietä pohjoiseen päin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tuut joskus tänne landelle niin mennää yhdessä! :)

   Poista
 6. Meiltä ei ole kuin se n. vartin matka, joten tuleehan siellä rampattua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti! Te asutte niiiin lähellä! Mä mietin meinaa ku käytiin, että missähän saakka asutte, ku ois voinu nähä!
   Täytyy laittaa vaikka fb:ssä viestiä ens kerralla ku tullaan sinne suunnalle niin törmätään!

   Poista
 7. Mun suku asuu ihan tuurin lähellä :) On tullut käytyä!

  VastaaPoista

Haleja <3