sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Prinssi ja Prinsessa


Mulla on maailman söpöin oma poika, mutta myös kummityttö, joka kävi meillä joulupäivänä isänsä kanssa. Oli ihan huisin kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Vielä noin vuosi sitten asuttiin samassa talossa ja nyt asutaan 100 kilsan päässä toisistamme, joten ymmärtänette, että näkeminen on harventunut. Onneksi kuitenkin nähdään välillä ihan sattumaltakin kaupalla lähi kaupungissa.

Tomaksen kanssa kummityttöni tulee hurjan hyvin toimeen. Muistan varmasti aina sen, kun kummityttöni tuli katsomaan Tomasta ekoja kertoja ja otti aina tutin pois pojan suusta ja laittoi heti takaisin, tai kun hän halusi syöttää Tomasta olessaan meillä hoidossa ja sen kun tuli aina silittämään "vauvan" päätä.
Hauskaa oli myös kun kummityttöni ei osannut vielä sanoa Tomas. Hän sitten kutsui Tomasta kolmella eri nimellä, jotka olivat vauva, peeni ja tomaatti. Etenkin tuo jälkimmäinen nauratti aina, taidettiin sen jälkeen itsekin kutsua Tomasta tomaatiksi höpsöillessämme.

Mä arvelin, että Tomas lämpeää taas leikkikaverille hitaasti ja oikeassa olin. Onneksi vähän ajan jälkeen kuitenkin leikit sujuivat, eikä leluista riidelty. Lopulta tuo pari istuskeli teltassa vierekkäin ja soitti pimputtimia.
Niiin söpöjä! 


4 kommenttia:

Haleja <3