torstai 26. joulukuuta 2013

LahjojaTässä postauksessa nyt otsikon mukaan pääsette katsomaan vähän ylläolevassa kuvassa näkyviä Tomaksen joululahjoja.
Meiltä lähinnä Tomaksen isovanhemmat kyselivät toiveita ja toiveeksi sanoimme, että leikkiruokia ja astioita olisi kiva saada pojalle ja niitähän sieltä tulikin sitten runsaasti! Myös puiset palikat olivat toiveenamme ja niitäkin tuli kaksi laatikollista. Tänään onkin rakenneltu torneja.

Lahjoja tuli hurjasti ja kaikki ovat oikein tarpeellisia. Vaikka leluja tulikin paljon, voin vaan sanoa, että se on oikein hyvä juttu. Me nimittäin käytiin Tomaksen lelukorit läpi ja siellä oli paljon sellaisia leluja mitkä Tomasta eivät enää kiinnosta. Ne odottavatkin nyt pussissa pesemistä.

 Jouluaattona Tomaksen lemppareiksi päätyivät, kissa pehmolelu, kumisaappaat, poliisiauto, koskettimet ja palapelit.Kuvasta jäkin kokonaan pois mm. kaikki dvd:t ja kirjat, joita Tomas sai. Äänikirjat ovat kyllä ihan lemppareita ja nyt lahjoina saadut kirjat olivat juurikin sellaisia! Jee!

Nyt voin kuitenkin sanoa, että poika on jo tutkaillut kaikkia leluja ja kaikki myös ovat olleet levällään välillä olohuone ja Tomaksen huone.Palapelit olivat sellaisia, ettei poika ole niitä aiemmin tehnyt, mutta nyt on hienosti harjoitellut niiden tekoa ja se alkaakin jo sujua.

Uudet kumpparit pitää olla jatkuvasti jalassa ja silloin kun ei ole, yrittää Tomas saada ne itse jalkaa. Aamulla ekana kumpparit pitäisi laittaa jalkaan ja illalla vikana ne käydään vielä tarkistamassa..Haha!

Kenkäfriikkeyteni on siis ilmeisesti tarttunut poikaani, sillä Tomas tykkää törkeästi kengistä ja pojalla onkin aikas monet kengät itselläänki.. Mulle itsellenikin kenkiä on kertynyt.. Tällä hetkellä jatkuvassa käytössä Tomaksella taitaa olla neljät kengät ja itselläni kuudet, kaapista sitten löytyykin huomattavasti lisää.

Huomenissa pyrin suorittamaan arvonnan, joka päättyi tänään klo 12!

17 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja, olen tosta Skip Hopin repusta kans haaveillut aadalle! Mistä tuo iso leikkiruoka pakkaus on? Olen yrittänyt metsästää :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo reppu on ihana! Tomaksella kun on samaa kuosia mm. lautasina, ruokalappuja ja ruokailuvälineinä, niin piti uskollisesti ostaa myös tuo reppukin. :)

   Nuo pakkaukset on varmaankin ostettu Tuurista! Niissä on tosi kivasti eri ruokia ja sitten vielä nuita astioita ja ruokailuvälineitäkin. :)

   Poista
  2. Prismassa näkyi kanssa noita! Harmi ettei ehditty ostaa, kun loppuivat jo.

   Poista
 2. Vilikin sai Skip Hopin repun, sellaisen kirahvin ja puupalikoita ja muita kivoja leluja! :) Tomas saikin tosi paljon lahjoja, on ollut kiltti siis. :)
  Vilille on kans selvästi periytynyt mun kenkäfriikkeys, koskien vaan äidin ja isin kenkiä, koska niitä ollaan koko ajan pinoamassa ja kuljettelemassa eteisessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! Tomas on yrittänyt pariin kertaan laittaa mun korkkareita jalkaan vähän huonolla menestyksellä niin on jättäny mun kengät rauhaan, mutta isäsä työkengät kiinnostaa kovasti myös. :D

   Poista
 3. Kivoja juttuja on kyllä Tomas saanut. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania lahjoja! :) Niilon paketeista paljastui myös Stiga ja tuo samainen piano. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei Stigalle oo käyttöä nyt, täällä nimittäin ei oo lunta. :D

   Poista
 5. Oiiiii, tuo reppu! Me niiiiin halutaan samanlainen. Se on ihanin :) Kiltti poika siellä ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi reppu on kyllä ihana! On ilmeisesti ollut kiltti juu, vaikka tuhmuuksiakin on tehty :D

   Poista
 6. Oikeesti tuli kivoja lahjoja!! :) Ja tosi kivasti tehty postaus!

  VastaaPoista
 7. Ps.. tän postauksen kanssa mulle kävi niin... Luin tän ja päätin kpmmentoida hetken päästä. Sit unohinki koko jutun :D Hah!

  VastaaPoista
 8. Meillekin Pukki toi tuollaisen tismalleen samanlaisen Animal Sounds- vinguttimen. Pukin pirullinen mielenlaatu paljastui heti, sillä se oli kyllä ihan ajatellut meitä vanhempia ostaessaan tuon Junnulle.. Siisteintä on ehkä se, että se jää soimaan ellei sitä pimputusta erikseen mene lopettamaan.

  VastaaPoista

Haleja <3