lauantai 14. joulukuuta 2013

Kurkkaus keittiöön

Seuraavana esittelyssä keittiö, kuvat olen ottanut jo aiemmin noin viikko sen jälkeen kun tähän muutettiin. Yhdessä kuvassa vilahtaa irrotettu lista, toisessa pahvilaatikko, mutta eipä sillä niin väliä.

Keittiössäkin meillä on ikkunassa myös rullaverhot. itse sivuverhot ovat mummoltani joskus saadut.
Oven edustalla on kaappi, joka hieman jäi vahindgossa siihen, mutta emme sitä enää haluakkaan siitä siirtää pois. Tuo kaappi siis on aiemmin ollut apk:n paikalla.
Arvatkaa vaan, kauanko keittiö aina pysyy noin siistinä. Meinaa, tänäänkin on leivottu ja kokkailtu kovasti, paperit, hääsuunnittelu jutut ja kameran objektiivit, sekä kaikki "turvaan nostetut jutut" ovat yleensä tuolla tasoja koristamassa iltaisin, ennen kun pääsen raivaamaan.

Keittiöön olisi kiva saada vielä jokin matto, mutten ole löytänyt mieleistä.

12 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä noille tasoille oikeesti keräytyy sitä tavaraa ihan parissa tunnissa. Niin ärsyttävää :D Mut muuten ihana keittiö. Pisti noi verhot heti silmää, ite en ikinä uskalla repässä ja laittaa kunnol jotai kuvioituu verhoo, kaikki aina yks värisii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans käsitä! Aina vaan vie tasolle jotain :D Nyt on pysynyt tasot siistinä meillä ja sekin johtuu siitä ettei oltu kotona. :D
   Noi verrhot on ollu meillä aina keittiössä, mä tykkään ku ne ei oo ihan semmoset "perus". :)

   Poista
 2. Siis mä en tajua! Kaikilla muilla on niin siistit tasot keittiössä, mut mä rakastan kaikkia lasipurnukoita ja koreja, joten meillä on niitä sit vähän joka kulmalla.. :D Tällä hetkellä on levällään piparkakkutalon osatkin ja meinasin liittää ne yhteen nyt kun lapset nukkuu ja mieskin meni viettämään vapaailtaa, mut laiskuus iski ja tää ahteri ei tästä sohvalta nyt nouse! :) Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä yleensä kauaa pysy siistinä tasot! :D Niitä saa olla kokoajan siivoomassa :) Kuten tossa ylempänä kirjoitinkin jo, niin nyt on tasot pysynyt siistinä ku ei olla oltu kotona. :D
   Kiitos, ihanaa joulun odotusta myös sinne! :)

   Poista
 3. Ihana iso keittiö! Olispa meilläkin, ei voi kun haaveilla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nyt isoin keittiö mikä meil on koskaan ollut ja silti loppuu tila! :D
   Mutta joo, on isompi keittiö aina parempi. :)

   Poista
 4. Meillä ei voi enää edes nostaa keittiön tasoille mitään turvaan, koska Junnu lykkää tuolin viereen ja kiipeää tasoille heilumaan. Tuolit pitää aina nostaa nurin keittiönpöydän päälle, ellei tahdo vahtia, onko pikkukaveri vilahtamassa lääkekaapille vai keksipurkille aivan omin lupinensa -.-' Ja taas bongasin tuttua, meillä on samanlainen kello keittiössä! :DD

  VastaaPoista
 5. Kivan kokoinen keittiö. Ja kivat nuo kaapitkin vaikka ovatkin ns. perus. :)

  VastaaPoista

Haleja <3