sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kirjastossa

 Kuvasta puuttuu osa kirjoista, kun joku kantoi niitä pitkin asuntoa... :D
Käytiin ekaa kertaa kirjastossa Tomaksen kanssa. Enkä itsekkään ole tainnut kirjastossa vierailla opiskelujen loppumisen jälkeen, jos koulutuksia ei lasketa.
Olin suunnitellut jo useamman päivän, että sinne suunnataan, mutta aina se vain jäi.

Päästiin viimein lähtemään sitten Tomaksen päikkäreiden ja syömisen jälkeen ja poika olikin jo hieman kyllästyneen oloinen. Mikäs sen parempaa, uuteen paikkaan jos meinaa meno käydä tylsäksi.

Kirjastoon on meiltä kävelymatka, Tomas jaksaisi sen kävellä itsekkin, mutta otin vaunut mukaan kuitenkin.

Hain uutta kirjastokorttia, sillä se minkä sain joskus alakoulussa, oli jo hukkunut. Tai no tarkemmin ajateltuna, se taitaa olla jossain vanhassa lompakossani hippo-kortin kanssa!

Kirjastossa käynti meni kivasti, lukuunottamatta sitä, että Tomas innostui tietokoneista ja cd levyistä hieman odotettua enemmän ja loppua kohden innostui ottamaan juoksuaskeliakin.

Otettiin kirjoja, jotka saatiin kannettua ja lopulta Tomaksen innostuttua hieman odottettua enemmän, en saanut kirjoja enää kannettua ja soitin T:lle, että toisi meille pussin. Siinä vaiheessa Tomas innostui kovasti jostain käsittämättömästä syystä ja olisi vain halunnut juosta hyllyjen väleissä. Kirjat jäi penkille ja mä sinkoilin pojan perässä. Loppuajan odoteltiin T:tä ja Tomas sitten olikin istumassa mun hartioilla.

T tuli, saatiin kirjat laintattua ja valkkasin itselleni vielä vähän lukemista, sitten lähdettiinkin kävelemään takaisin kotiin. Meidän uudelta kodilta on vähän joka paikkaan niin lyhyt matka, että autolla ei edes kannata lähteä minnekkään.

Tomas oli innoissaan kotona uusista kirjoista ja katselikin niitä kauniisti. Mä olenkin pohtinut, että aletaan käyttämään enemmän tuota kirjastoa hyödyksi ja lainataan sieltä kirjoja säännöllisesti ja ostetaan sitten kaupasta/kirjakerhosta vain ne eniten toivotut kirjat.

Mukavaa päivää!

1 kommentti:

  1. Löytyy hyllystä muuten tuo Spoton Marilyn-elämäkerta, pisti silmään. Mut on lapsesta saakka opetettu kirjaston asiakkaaksi mummun toimesta ja haluan ja aion saman siirtää perintönä Junnulle. Me ollaan monesti käyty kirjastossa, mutta Junnu istuu aina kirjaston rattaissa ja lukemista on haettu vain mulle. Irti en tuota vielä siellä uskaltaisi päästää ja kotona olevat pahvi/kartonkikirjat nipin napin pysyvät ehjänä, joten en uskalla kirjaston paperisivuisia kirjoja vielä uhrata.. Ehkä jonain päivänä!

    VastaaPoista

Haleja <3