perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä

http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/12/itsenaisyyspaiva.html

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille lukijoilleni! 

Me olemme viettäneet itsenäisyyspäivää rennoissa merkeissä, ollaan ulkoiltu, katsottu lastenelokuvaa hetkittäin ja syöty hyvää ruokaa, piirretty ja yritettiin hieman maalatakkin.

Tomaksella on ollut osittain tänään kiukkupäivä.. Hänelle on nyt tullut viimeisen kolmen päivän aikana kolme hammasta ja nyt veikkaan, että neljäs sieltä on taas tulossa. Poika nimittäin nukahti kesken illan sohvalle. Tuossa seitsemän pintaan kannoin pojan sitten omaan sänkyynsä.

Laittelin päivällä jouluvalot ikkunalaudalle olkkariin, T asensi uuteen tv-tasoon leditvalot, lahjojakin olen ehtinyt paketoida taas muutamia.

Nyt jatkan juhlien katselua telkkarista ja samalla yritän katsoa valmiiksi, mistä kaikesta haluamme näytteet Somethingold.fi-sivustolta, josta olen ajatellut tilata hääjuttuja valmiiksi.

Hääjutuistamme on tullut kyselyitä ja niistä tosiaan kirjoitan toisella sivustolla, meitä on tuolla kuusi eri kirjoittajaa ja tietysti siellä pääsee lukemaan luonnollisesti kaikkien meidän hääjärjestelyistä. http://somethingoldblog.blogspot.fi/
Omia tekstejäni tuolla ei ole vielä kuin kaksi, mutta kovaa vautia yritän niitä sinne kirjoitella aina kun ennätän. Tästä ja tästä pääset omiin teksteihini ja tästä pääset lukemaan pienet esittelyt kirjoittajista.

Mukavaa iltaa!
En hyödy linkkejen klikkaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3