keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pienen söppänän rytmiä ja muuta

http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/11/pienen-soppanan-rytmia-ja-muuta.html


En olekkaan vähään aikaa päivitellyt kunnolla Tomaksen juttuja tänne joten tässä postauksessa niitä taas tulee.

Tomas täyttää tässä kuussa 1v 3kk, mun pikkumuru. Nyt hänellä on kausi, että kaikkialle pitää päästä mukaan, leipomisessa on saatava auttaa, ruokaa tehdessä on saatava auttaa, aamulla ja päivällä Tomas myös pitää huolen siitä, että miehille keitetään kahvit.

Näiden em. juttujen lisäksi Tomaksen ehdottomiin "minäkin tahon" juttuihin kuuluu siivoaminen! Poika haluaisi siis kokata, siivota ja tehdä muitakin aikuisten juttuja. Jätti kiva juttu on myös kamerani, sekä tietysti läppäri, Tomaksen oma "pimputin" ja ei toki sovi unohtaa mummun ja isomummun ostamaa potkuautoa taikka Ksennun ja Artun ostamaa plaston mopoa! Niillä muuten mennään lujaa.

Tomas on myös kehittynyt paljon ja on taitava poika, josta ei voi olla kun ylpeä. No, kukapa ei omasta lapsestaan oliskaan ylpeä. Mä olen katsellut pojan touhuja monena päivänä hiljakseen ja ajatellut. Mitä sitten olen ajatellut? No tuota pientä rakastani, miten hienosti hän päivittäin oppii uusia juttuja, oivaltamisen ilo on sanoinkuvaamattoman suloista ja jos jokin ei onnistu tullaan pyytämään reippaasti apua.
http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/11/pienen-soppanan-rytmia-ja-muuta.html

Hampaita Tomakselle on tällä hetkellä tulossa ilmeisesti kaksi ja niiden takia on poika myös ollut kiukkuinenkin.

Kun Tomakselle tulee hampaita, ensimmäinen merkki siitä on tietysti kuolaaminen, seuraavaksi tulee kaiken järsiminen, huono syöminen. Yleensä pahimpina päivinä voi käydä niin, ettei poika suostu kunnolla syömään lähes mitään, siihen nähden että syö oikein hyvin muuten. Tällaisina päivinä meillä on ollut tapana antaa Tomakselle sitten aina velliä lisäksi.

Meidän rytmi on kutakuinkin seuraavanlainen

08.00 herätys
 - aamupala ja aamutouhut
10.00 lenkille + ulkoilu/sisäleikit
11.15 lounas
12.00 päikkärit
14.30 välipala
- ulkoilu/sisäleikit
17.00 päivällinen
leikit
19.00 iltatoimet
- kylpy/suihku/sauna
- iltapala
- iltasatu / tarina
20.30 nukkumaan

Tomas tykkää iltaisin kuunnella satuja, usein nykyään olen myös keksinyt jotain tarinoita omasta päästäni ja poika kuuntelee niitä nätisti, kunnes käy näin:

 http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/11/pienen-soppanan-rytmia-ja-muuta.html

4 kommenttia:

 1. Apua miten ihana toinen on ! Peppu pystyssä Aatullakin usein nukkumaan mentäessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Tomas on nyt vasta alkanut nukkumaan pylly pystyssä! :)

   Poista
 2. toi viimenen kuva!! IHANA! :') Mikael nukkuu kans monesti tuossa asennossa ja tuijottelen vaan sen tuhinaa kun ne se o nii suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tuijotin eilen Tomasta vaikka kui kauan ja sit onneks vielä tajusin ottaa muutaman kuvankin kun toinen niin söpösti taas tuhisi ja nukkui. :)

   Poista

Haleja <3