tiistai 5. marraskuuta 2013

Pala meidän päivästä(+video)

Mun oli tarkoitus tosiaan tehdä päivä kuvina postaus, mutta aika meni hurjaa vauhtia, kamera ei ollut kokoajan kädessä, koira vietiin eläinlääkäriin trimmiin, hain pikkuveljen harkoista ja samalla reissulla kipaisin postista zalandon paketin. Lisäksi oli kaikkea muuta, mutta nyt tässä on kuitenkin luvassa palanen meidän päivästämme.
Ekana aamusta kömmittiin yläkerrasta alas noin klo 7.15. Ei muuta kun sohvalle pötköttelemään vierekkäin hetkeksi. Oltiin vaan ihan rauhassa ja kerroin pojalle tarinoita.
Kauaa Tomas ei kuitenkaan jaksanut olla paikallaan, vaan suuntasi keittiöön hakemaan koiran kupin, hyvä että poika pitää huolen koirien ruokkimisesta, vaikkei vielä ruoka-aika nuilla karvakuonoilla ollutkaan.
 Myöhemmin käytiin pesemässä hampaat, Tomas istui potalle ja tultiin vähäksi aikaa leikkimään. Aamupalaksi Tomas söi kaurapuuroa vadelmasoseella, itse otin vitamiinit, kuorin ompun ja hörppäsin lasin vettä.. Omena vaan päätyi lopulta sitten parempiin suihin osittain.
Aamupalan ja omenan mussuttamisen jälkeen siirryttiin leikkimään, oltiin lähdössä ulos, mutta siellä tuli vettä niin paljon, että ei lähdetty kastelemaan itseämme.


 Vaihdettiin kuitenkin vaatteet ja leikittiin sitten sisällä vähän mitä sattuu leikkejä! Naurua ei puuttunut ja hyvä niin. Mä vähän pelkäsin että tulee tylsää kun joudutaan olemaan sisällä, mutta ehei!
Kun kirjat oli luettu, simahti pikkumurunen. Tomas nukkui minimittaiset päikkärit, eli noin 40 minuutin pituiset unet.
Sitten olikin jo eno tullut koulusta ja pojilla alkoi sählyskaba! On muuten jännä miten hyvin Tomas osaa sählypalloa mailalla lyödä. Samoin kun potkia palloa, vielä kun lentopallolla oppisi pallottelemaan niin olis mulle hyvä pelikaveri kesäksi.

Iltapäivä ja ilta menivätkin hujauksessa ja jätin videon latautumaan youtubeen yöksi ja eikö nettikin jo katkennut välissä. No nyt on kuitenkin video ladattu ja täällä komeilee. Nyt yritän pysyä hereillä, sillä mua väsyttää törkeästi, kun en taas osannut mennä ajoissa nukkumaan eilen.

Mukavaa päivää!

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa keskustelemaan rakentevassa hengessä ja pienemmällä porukalla:

  http://keinuhevonen.omafoorumi.net/

  Käyttäjät ovat mahtavia ja moderointi tehokasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olenkin muutamia kertoja jo pyörähtänyt sivuillanne.

   Poista

Haleja <3