tiistai 12. marraskuuta 2013

Nettishoppailusta rahaa, kuulostaa hyvälle!

Nyt löytyi osittain apua joululahjojen hankintaan netistä, sillä sain ostohyvitys.fi palvelusta sähköpostia yhteistyön merkeissä ja eipä tarvinnut muuten kahta kertaa miettiä, että lähdenkö mukaan. Olen itse käyttänyt jo aiemmin palvelua nettishoppailun merkeissä.

Palvelu on varmasti jo monille tuttu, mutta teille joille ei, kerron lyhyesti mikä se onkaan.
Ostohyvitys on suomalainen yritys, joka maksaa asiakkailleen rahaa takaisin, jos asiakas päätyy ostoksille netiikauppaan/kauppoihin heidän sivujensa kautta. Esimerkiksi kun tilaa nellyltä 100€ arvosta tuotteita, saat rahaa takaisin 11,50€!

Ostosten teko ostohyvityksen kautta oli yksinkeraisesti sanottuna helppoa.
Kirjauduin palveluun, klikkasin itseni haluttuun nettikauppaan ja sieltä vaan sitten tavallisesti ostoksille!
Ei siis vaatinut aikaa kun sen ylimääräisen minuutin(?).
Ostohyvityksen sivuille, kun voi kirjautua mös facebook tunnuksilla, joten helppoa kuin mikä.

Mä olen kunnon nettishoppailija, vaikka olenkin välillä huulipyöreänä, että mistä mitäkin tilaisi. Kuten aiemmassa postauksessa jo mietin, että mistä ne joululahjat kannattaakaan ostaa, en ollut silloin vielä katsonut läpi kaikkia kauppoja, joihin pääsee ostoksille ostohyvityksen kautta. Sivustolta löytyy nettikauppoja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Ja mikä parasta, nyt joulun lähestyessä aina palaa rahaa, mutta näin sitä saa myös itselleen takaisin.

Lisäksi sivuilta löytää helposti myös alekoodit. 

Henkilökohtaisesti voin suositella Ostohyvityksen palveluja ja teen itse myös jatkossa ostokseni tuota kautta.
http://www.ostohyvitys.fi/pieniperhe

Myös lukijoitani on tietysti muistettu!
Jokainen kampanjasivultani liittynyt käyttäjä saa ilmaisen Fazerin suklaalevyn, kun on käynyt ostoksilla ostohyvitys.fi palvelun kautta tämän vuoden loppuun mennessä!  Suklaalevyjä on jaossa 1000 kappaletta, joten kannattaa liittyä pian, mikäli tuon levyn itselleen haluaa.
Tästä pääset lunastamaan itsellesi ilmaisen suklaalevyn.


Mikäs sen mukavampaa, tienataan rahaa shoppailusta!

2 kommenttia:

 1. Katohan. Kummasti edellinen viesti "johdatteli" tähän aiheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti voin sanoa, että en edes tajunnut edellistä postausta kirjoittaessani, että tätäkin kautta voi nämä joululahja ostokset hoitaa. Kun Noora kommentoi tuonne edelliseen tekstiin niin muistin sähköpostin jonka ostohyvitykseltä sain. :)

   Lisäksi mulle tuli just zalandon paketti torstaina(?), jonka olin tilannut ostohyvitystä käyttäen, mutta myönnän etten sillon ollut käynyt edes katsomassa kuinka paljon yrityksiä edes onkaan mukana. :)
   Siellä siis tosiaan on ihan älyttöästi nettikauppoja mukana, paljon myös niitä joista mulle vinkkailtiin tuonne edelliseen postaukseen.

   Poista

Haleja <3