perjantai 1. marraskuuta 2013

Kuulumisia landelta


Täällä taas, mulla on ollut kirjoitusintoa nyt ennemmän kuin pitkään aikaan, mutta sitten ei olekkaan ollut sitä aikaa. Nytkin istahdin tähän koneen eteen ihan pikaisesti päivittelemään kuulumisiamme.

Eilen käytiin raviradalla juoksuttamassa koiria ja käpsyttelemässä itse Tomaksen ja Tomaksen mummun kanssa.Tomas ei alkuun oikein tiennyt mitä olisi tehnyt, mutta lähti sitten käpsyttelemään katsellen samalla koirien juoksemista. Löydettiinhän me sieltä niitä jäätyneitä vesilätäköitäkin, jotka olivat Tomaksesta ja ehkä vähän äidistäkin oikein kivoja! Sai siinä kyllä nauraa, kun poika käpsytteli jäällä ja oli joka kolmannella askeleella pyllyllään ja tokaisi vain "ohhoh" ja jatkoi taas matkaansa.

Ennen mummulaan takaisin lähtöä paistettiin makkaraa ja kierreltiin vielä ulkona. Mulla jäi kamera väärään osoitteeseen, joten tuolta reissulta mulla ei kuviakaan ole. Harmi sinänsä.

Alettiin tuossa leipomaan poitsun kanssa yhdessä monivilja-porkkana-sämpylötä. Ennen en nuita ole tehnyt, mutta luulen, että niistä tulee hyviä! Itsestäni on tullut taas kunnon jauhopeukalo, viime viikolla leivoin noin 80 muffinia, joissa oli kahta erilaista. Arvatkaa onko nuita muffineita paljon enää jäljellä? Ehkä semmonen 30kpl tuolla pakkasessa vielä on, niitä on tarjottu vieraille ja viety miehille töihin useampana päivänä. No hyvä että tekivät kauppansa, pääsen leipomaan lisää!

Palailen "paremmalla ajalla" kirjoittelemaan teille enemmän.
Voipi olla, että pääsette tsekkaamaan myös videopostausta. :)


Me ajateltiin viettää tänään Tomaksen kanssa erityisen hauska päivä, 
joten me myös toivotetaan kaikille muillekkin erityisen hauskaa päivää! 

2 kommenttia:

  1. Voikun sitä itsekin jaksais leipoa enemmän :) Se on kivaa hommaa ja se syöminen vasta onki : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas leivoin tänään... :D Musta on tullut joku ihme jauhopeukalo taas. Eipähän nuita leipomuksia jää itselle syötäväksi, kun on niin paljon syöjiä. Ei siinä, mä tykkään kokkailla ja leipoa, mutta en niinkään tykkää syödä nuita leipomuksiani.. :D

      Poista

Haleja <3