sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hieman kuulumisia

Perjantai iltana lähdettiin ajamaan Jyväskylään ja lauantaina oli tarkoitus lähteä ajelemaan Helsinkiin, niille niin kauan odotetuille Blog awardseille. Kuinkas sitten kävikään?

Aamulla heräsin jäätävään lenskaan. Yskimisestä oli kurkku hellänä ja hyvä kun ääntä sai. Päätin sitten, että en tuossa kunnossa lähde sinne muita tartuttamaan.

Lyötiin sitten osiksi työpöytä ja tv-taso, pakattiin auto täyteen muutto juttuja ja lähdettiin ajamaan maalle. Koin illtapäivällä klo 17 pintaan ihmeparantumisen ja suututti, kun ei ajettukkaan Helsinkiin.
Aikani itselleni kiukuteltuani, päätettiin lähteä saunomaan.
Ja voi, kun Tomas taas tykkäsi. On ihan mahtavaa kun poika tykkää saunoa kovasti. Meille on tullut tavaksi, että käydään välillä "vilvottelemassa" tuossa takka/tv-tilassa ja katsottiin siinä hetki lasten elokuvaa, kunnes lähdettiin takaisin löylyihin. Hieno juttu on se, että Tomas on oppinut sanomaan "pois" kun haluaa lähteä pesulle.

Illalla laitettiin Tomas sitten nukkumaan ja ajattelin, että hitto. Oon ostanut uuden mekon ja uudet kengät, en päässyt ehkä Helsinkiin, mutta voin silti pukea ne päälleni!
Lähdettiin sitten illalla käyttämään T:n veljeä ja hänen tyttöystäväänsä pikaisesti 24h huoltsikalla noin 30 kilometrin päässä, haettiin oma siskoni kaverinsa kanssa ja vietiin heidät paikalliseen ja sitten suunnattiinkin nukkumaan.

Mutta haha! Saimpas laittautua! Välillä on ihan kiva vaan laittautua, vaikkei minnekkään menisi.

Aamulla Tomas heräsi vasta 9.30, itse nousin kymmeneltä. Tomas täällä oli touhunnut mummin ja enon kanssa. Tulin pojan luo ja ulkona oli myräkkä. "Takapihan metsästä" oli kaatunut neljä tai viisi puuta ja sähkötkin olivat menneet.
Sähköt palasivat tuossa tunti sitten ja nyt otetaan vaan rennosti. Laitoin Tomaksen hieman myöhempään päikkäreille, sillä en usko, että poika olisi nukahtanut vielä klo 12. Nyt alan suunnittelemaan ruoanlaittoa, ehkä voisin myös samalla leipoa tuoretta leipää.
Nuo viime postaukse sämpylät kun on syöty jo viime viikolla.

Nukkuuko teillä lapset kuinka myöhään tavallisesti? Tykkäättekö itse laittautua ilman syytä?

7 kommenttia:

 1. Aina on noustava lapsen herätessä 06.45 - 7.15 välillä. Ei ole ketään, joka olisi tytön kanssa, jos äitiä väsyttää. :(

  En todellakaan tykkää laittautua, enkä tekisi sitä ikinä koskaan huvikseen. Ripsaria ripsiin, jos kauppaa pitemmälle lähtee, muuten mennään luonnonkauniina. Ikääkin melki 40, joten saattas vaikka jotain maalia naama tarvita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Tomas tavallisesti heräilee aiemmin, mutta tänään oli joku ylläri aamu kun nukutti pitkään. :)
   Mä oon usein ilman meikkiä ja laittautumatta, mutta välillä tää on ihan kivaa. :)

   Poista
 2. kivoja kuulumisia = ) mun blogi on muuttanut ;) >> http://liinaliten.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulumiset luettu. :) Harmi, että Helsinki-reissu meni harakoille.

  Toisinaan vain huvin vuoksi laittautuminen on mukavaa ja ennen kaikkea piristävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä hieman vieläkin, varsinkin kun katsoo muiden blogeista fiiliksiä sieltä. :)
   Toisaalta, saatiin tuotua muuttokuorma sitten tänne maalle jo. :)

   Poista
 4. Meillä neiti heräilee siinä 7-8aikoihin tavallisesti. Harvoin aiemmin taikka myöhemmin. Minusta tuo aika on hyvä vaikka välillä tekis mieli nukkua, kun 7aikaan neiti alkaa höpötellä ja myös monesti vaikka 8aikaankin. On kuitenkin silleen hyvä aika, että kerkee sitten lähteä johonkin oikeaan aikaan, jos tarvii johonkin mennä jne. Ei tuu kamala kiirus ja neiti saa nukkua niin pitkään kuin tarvitsee. :)

  Mää harvoin laittaudun ilman syytä. Yleensä pitää olla jotkut synttärit vähintään, että laittaudun tai esim. teatteriin, jos meen niin sillon laittaudun. :)

  Harmi, ettet päässy tonne blogi awardseihin. Ois varmaan ollut kiva kokemus. :)

  VastaaPoista

Haleja <3