perjantai 29. marraskuuta 2013

Hamsterina Tiimarissa

Saatiin keskiviikkona taas villi idea ja päätettiin kääntää auton nokka kohti lähintä kaupunkia ja suunnata tiimariin. Sopivasti juuri Tomaskin oli syönyt, joten kummempia valmisteluitakaan ei tarvittu. Ainut vaan, että oltiin tuolloin vaunuilla anoppilassa ja sieltä sitten lähdettiin hipsimään kohti kotia ja autoa. Tomas tykkäsi hurjasi kun sai kävellä osan matkasta itse, autossa taas poika ei meinannut menomatkalla viihtyä.

Tiimarissa taas poitsu viihtyi oikein hyvin kun sai katsella kaikkia juttuja ja minä keräsin samalla tavaraa koriin. Naureskeltiin ja kun saatiin ostokset tehtyä, suunnattiin kotia kohti. Nää tämmöset pikareissut on kyllä nykyään melkeimpä joka viikko tehtäviä. Seuraavalla kerralla suunnataan joko katsomaan Tomaksen isoisomummoa sairaalaan, taikka sitten Tuuriin ostoksille.

Tämmöstä meille tarttui mukaan Tiimarista.

Mukaan siis lähti muumi ja autot aiheisia kertiksiä, pöytäliinaa, hattuja, pillejä, pillimukeja, kynttilöitä, kynäpaketteja, pieni pallo, ilmapalloja, hellokitty koru, teippiä, joulukortteja, magneetteja, irtosilmiä ja vihko.. Unohdinkohan jotain? T otti omansa pois jo ennen kuvaamista, joten hyvin mahdollista.

Oletteko te hamstranneet nyt Tiimarin alesta itsellenne jotain?1 kommentti:

  1. Johan on läjä! :D Ei oo tullut hamstrattua Tiimarista, mutta voisin kyllä käydä hakemassa uudet piirrustusvermeet. Jos vaikka innostuis takaisin taiteilemaan rakkaan harrastuksen pariin.

    VastaaPoista

Haleja <3