maanantai 21. lokakuuta 2013

ViimeisimpiäAamulla startattiin auto ja tehtiin pikapyrähdys kotiin, käytiin kaupoilla, juteltiin naapureiden kanssa ja palailtiin takaisin landelle. Ei me kauaa ehditä maalla vanheta, sillä tällä viikolla mennään toiseenkin kertaan kotiin. Eikä kodin onneksi ilman asukkia tarvitse olla, Tomaksen setämies on siellä pitämässä asunnon pystyssä.

Eilen huomasin, että Tomaksen seitsemäs hammas on viimein läpi, tänään odotellessamme T:tä höpsöilimme Tomaksen kanssa autossa ja sieltä pilkotti taas uusi hammas! Nyt siis poitsulla on kahdeksan hammasta. Ihmettelinkin suun ronkkimista ja nuhaisuutta, mutta taas sille löytyi selitys.

Kun Tomakselle viimeksi tuli hampaita, pistin merkille, että poika yökki, työnsi sormia kurkkuun ja oli nuhainen.
Silloin en osannut yhdistää tuota hampaiden tuloon, mutta juteltuani tuollon Rakkautta Suurimmillaan blogin kirjoittajan Nooran kanssa, tajusinkin, että hampaistahan tuo johtuu. Nimittäin hampaiden kunnolla puhjettua tuo käytöskin sitten loppui. Kiitos vain Nooralle tuosta vinkistä!

Tomas on ollut reipas poika ja niin hurjan kiltti, eikai tässä muutakaan voi sanoa, kun kaikki päivät menevät omalla painollaan, säännöllisessä rytmissä.

Itselläni taas meni selkä sököksi toissapäivänä ja eilen. Selkä on niin jumissa, että venyttelyt tai muut eivät auttaneet, jalat eivät meinanneet pysyä alla ja kipu oli järkyttävä, kun yritti tehdä jotain. Onneksi oltiin täällä maalla ja Tomaksen mummilla oli vapaata.

Yritin ensin, josko lihakset rentoutuisivat saunassa, joten lämmittettiin päivällä sauna. Yleensä mulla auttaa kaikkeen kipuun lämpö. Saunasta ei kuitenkaan hirveästi ollut apua, joten otin sitten tujumpaa lääkettä ja lepäilin, sekä kävin uudestaan illalla saunassa. Yö oli parempi ja seuraava aamukin, kunnes hölmönä menin nostelemaan ulkona huonossa asennossa tavaroita ees taas ja taas tuli jumi. Eilen kuitenkin elvytin selän uudelleen ja tänään se on ollut kunnossa.

Muuten, tuo Tomaksen paita on ihan syötävän söpö! Etupuolella on ketun pää ja takana kuvassa näkyvä häntä.

Huomenna aamusta starttaa arvonta yksi arvonta. Pysykää kuulolla. Mukavaa iltaa!


7 kommenttia:

 1. Oi! Mistä tuo kettupaita on hankittu?

  VastaaPoista
 2. Onko sulla merkkiä tiedossa, jos pystyisin metsästämään meille samanlaisen :P pojalle tullut hankittua kaikkea kettuaiheista, tuo näytää supersöpöltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tarkistaa ihan, mutta merkki on nirppanokka.
   Tuolta löytyypi heidän fb sivut:
   https://www.facebook.com/nirppanokka.fi

   Nyt kun löysin itsekkin nuo, niin tuolla on ihan hirveesti kaikkea söpöä! Täytyy varmaan etsiskellä joululahjoiksi tuolta jotain kivaa. :)

   Poista
 3. ihana banneri ja muutenkin kiva blogi! sulonen pikkupoika :')

  VastaaPoista

Haleja <3