lauantai 5. lokakuuta 2013

Tuurin reissu ja Tomaksen uusimmat jutut


Tuurin reissu oli ja meni, oli rentoa kierrellä siellä kun ei ollut niin hirveästi porukkaa kuin tavallisesti. Mukaan meille lähti myös Tomaksen mummu ja setä, joten täydellä autolla suuntasimme matkaan.


Tällä kertaa Tomas ei malttanut viihtyä kärryissä, mutta kukapa malttaisi kun äiti vaan katselee vaatteita ja itse ei saa nykiä henkareista mitään. No me suunnattiin sitten välillä leikkipaikalle hetkeksi ja Tomas touhuili siellä.

Ostosten teon jälkeen päätettiin mennä syömään ja sen jälkeen vielä ruokapuolelle ostoksille. Tuurista on ostettava aina aurajuustopatonki.Se on muuten niin hyvää, että sen myyminen pitäisi kieltää!


Viimeisimmät hankinnat poitsulle olisi tässä. Haalari löytyi Tuurista, kengät landelta ainoasta kenkäkaupasta, joka siellä on. Kenkiä me ei ostettu itse, vaan mummi halusi Tomakselle uudet kengät ostaa. Hattukin ostettiin, mutta siitä nyt ei kuvaa ole, eikä se kyllä kaunein ilmestys olekkaan. Nuo kengät ovat kooltaan 23, joka kuulostaa mun mielestä isolta.

Itselleni en ostanut mitään, T:lle ostettiin uusi partakone, kun vanha meni hukkaan. Sain kyllä kassalta tulon jälkeen kuulla, että tuo vanha kone onkin anopin kylppärissä, jonne se jäi viime reissulla... No, mutta ompahan nyt sitten kone landella ja kotona.

Minkä kokoisia kenkiä teidän 1v muksut ovat käyttäneet?

Mä olen tässä illan kuvaillut lahjotettavia juttuja ja lisäillyt kuvia niistä. Iso osa meneekin heti ensi viikkoon mennessä uusiin koteihinsa. Saan vähän kaappeja tyhjäksi taas. Pussittelinkin jo varatut tuotteet valmiiksi odottelemaan noutoa eteiseen.

Huomenna me suunnataan käymään Hoplopissa pitkästä aikaa! Samainen reissu varmaan uusiutuu ensi viikolla kun suunnitelmissa on mennä sinne myös kummityttöni kanssa. Nyt kello on liikaa ja mä suuntaan nukkumaan! Ehkä aamulla kulkee taas ajatus paremmin. Pitäisi miettiä mitä tulisi kustantamaan kylppäriremontti... 

Hyvää yötä ja huomenta! 

9 kommenttia:

 1. Vitsi, mäkin haluaisin käydä joskus Tuurissa. Sinne on vaan niin pitkä matka.. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan kiva paikka. :) Mä ootan että sinne avataan joulumaa, sitten on taas kyllä käytävä ihastelemassa. siellä. :)

   Poista
 2. Sampolla myös pitää kengät olla jo 23 kokoa! Olin ihan järkyttyny, jotenki kuvittelin että se jalka on edelleen kakskymppinen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin että varmaan Tomakselle menee vielä 21 tai 22 kengät, mutta eipäs mennykkään. Saa nähdä miten käy talvikenkien kun niitä on kolmet tuolla, mutta mahtuuko sitten kunnon pakkasilla jalkaan.. :D

   Poista
 3. Meillä on koon 20 syyskengät. Samankokoset kumpparit on myös mutta ne on tosi reilut. Talveksi varmaan täytyy ostaa kokoa 21, että mahtuu villasukka... Minkä kokonen toi haalari on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on kokoa 80cm, mutta kun sovitettiin päälle, niin näytti reilun kokoiselle. 86cm oli sitten taas niin iso että ois voinut olla epämukava päällä. Sovittiin T:n kanssa, että otetaan pienempi ja ostetaan sitten vaikka loppu talvesta uusi jos siltä tuntuu. :)

   Poista
 4. Meidän 1 vuotiaalla kengän koko on 19. Niin pieni jalka vielä. Synttäri lahjaksi sai koon 20 kengät ja on vielä iiihan liian isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä siron kokoinen jalka teidän pienellä. :)

   Poista
 5. Meijän neitille ostin just uudet kengät (kuomat) niin koko oli 21. :)

  VastaaPoista

Haleja <3