sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sunnuntain hymyt

Päivä on ollut hyvä, kuten muutkin. Tänään kirjoitan ylös pieniä ilon aiheita.
Välillä unohtaa iloitaja nauttia niistä pienistäkin asioista.
Yritän muistaa nauttia niistä pienistä ihanista hetkistä taas hieman enemmän.


Vaikka kauniit valkoiset lapaset olivat ulkoilun jälkeen enemmän harmaat, oli meillä erittäin kiva ulkoilu tänään. Lähdettiin ensin pitemmälle kävelylle koko perheen voimin, kun ajateltiin että Tomas nukahtaisi rattaisiin. Niin ei käynyt, joten suunnattiin vielä puistoilemaan. Pitkästä aikaa käytiin tuossa lähipuistossa ja päästiin hupsuttelemaan kaikki.

olen välillä vähän kangistunut vanhoihin kaavoihin, enkä osaa lähteä kunnolla telmimään pojan seuraksi, ajattelematta, että mitähän nuo muut vanhemman nyt ajattelee.
Mutta aina, kun lähden ja huomaan kuinka poika nauttii äidin kanssa höpsöilystä, muistan, että näinhän sen pitäisi mennä. Voidaan kiivetä kilpaa liukumäkeen ja laskea sitä alas, äitikin voi sotkea vaatteensa ja tehdä muutakin kuin hiekkakakkuja tai antaa keinussa istuvalle lapselle vauhtia.

A,  pyysi eilen HopLopissa, että kertoisin äitiyteni tähtihetkiä, tyylillä jolloin olen tuntenut olevani parempi äiti. Tässä on siitä yksi esimerkki.

Nykyään olen mennyt useammin kunnolla leikkimää pojan kanssa, antanut oman sisäisen lapseni hypätä mukaan. En nyt tarkoita, ettenkö muutenkin leikkisi poikamme kanssa, mutta nyt olen ollut 120% mukana leikeissä ja pääsyt leikin ihmeelliseen maailmaan mukaan kunnolla

Välillä on harmittanut vieraiden lapsien puolesta, jotka pyytävät äitiään mukaan leikkiin, mutta äiti vastaa " Ei äiti nyt, äidin hienot kengät sotkeutuu/äiti soittaa nyt puhelun". 

 Muistakaa tekin iloita pienistä hetkistä ja oikeasti leikkiä lapsenne kanssa! 

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus :> Munkin mielestä parhaita hetkiä on ku pääsee siihen leikkiin kunnolla mukaan <3 Meijän rasavillin kanssa leikkiminen ei kyllä vielä oikein onnistu, ku se vaan riehuu päättömästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on välillä kans kunnolla poika villillään, mutta sitten voikin leikkiä hippaa, joka on yks Tomaksen lemppari leikeistä. :D Mutta joo, ei aina pääse leikkiin mukaan kun toinen touhottaa, mutta sillon kun pääsee. <3

   Poista
 2. Hei, tuli mieleen kun sä Aneten blogissa kysyit miten saa ton taustan valkoiseks kokonaan, kun blogger tuntuu vaihtavan värin harmaaksi -.- Iisi vastaus, muokkaa kuva vielä paintissa, mitään muuta ei tartte, kun ottaa se maalipurkki, valita värivalikosta valkonen väri ja täyttövalikosta ''tasainen väri'' (<-muistaakseni lukee noin) klikkaat kerran taustaa ja vaikkei omaan silmään muutosta näkyään, niin sen huomaa kun lisää kuvan blogiin, ettei ole enää harmaa vaan valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kokeillut tuotakin, mutta silti heittää tuollaiseksi harmaaksi. :)

   Poista
  2. Hmm, sitten on outoa koska mulle toi toimii :O

   Poista
  3. Jos tässä on kyse bannerista niin mene picasan verkkoalbumiin ja klikkaa se kuva auki. Oikeeseen yläkulmaan tulee 'parannettu' nappi, paina siitä ja sen jälkeen 'palauta'.

   Poista
  4. Sonja, niimpä! On se mullakin mielestäni joskus toiminut, mutta nyt ei sitten vähään aikaan ole onnistunut.

   Ella, Siitäkin. :D Täytyy kokeilla tuota tapaa! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Ihana Suvi! <3
  on jääny rästiin sun kirjotuksia, niin nyt lueskelen näitä urakalla pois, tää on ihana postaus, ja nostattaa hymyn huulille! :)

  VastaaPoista

Haleja <3