maanantai 14. lokakuuta 2013

Retkipäivä

Päivät ovat olleet kauniita ja arki on sujunut mukavasti. Ekoja pakkasiaki on ollut ja villasukat on saanut kaivaa esille.Yksi isompi muutos on elämään tulossa taas jossain vaiheessa, mutta siihen saakka vietellään mahdollisimman normaalia arkea.

Käytiin yhtenä päivänä Tomaksen isovanhempien kanssa näkötornilla, kivuttiin ensin ylös ja Tomaksen mummon ja papan laittaessa nuotiota, me tutkittiin paikkoja ja juostiin vuoroin koiran ja vuoroin pojan perässä. Layla nautti hurjasti, kun sai juosta vapaana metsikössä ja Tomas nautti kun, pääsi uuteen paikkaan tutkimaan kaikkea. Lopulta Tomas väsähti ja lähdettiin takaisin mummolaan.


Voinen kertoa nyt täällä, että hääjärjestelyiden etenemistä pääsee myöhemmin seuraamaan toisesta blogista, jossa olen itse yksi kirjoittajista. Meitä on siis useampi kirjoittaja samalla blogilla, joten näätte ja kuulette myös muiden hääjärjestelyistä samasta blogista. Kunhan homma lähtee rullaamaan laitan tännekkin linkin tuolle sivulle.

Toinen kerrottava asia on se, että ensi viikolla blogissa on tärkeitä juttuja, sekä erittäin hyvä arvonta, jossa palkinnot sopivat enemmän aikuiselle kuin lapsille. Myöhemmin tulee myös arvonta, jossa palkintona on perheen pienemmille jotain.

10 kommenttia:

 1. Tomashan on aivan hurjan iso poika jo! :D Näyttää paljon vanhemmalta kuin mitä on ja näyttää olevan ainakin kiltti poika. Vili olisi varmasti aivan liian lähellä nuotiota eikä vois hetkeksikään jättää yksinään siihen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kyllä Tomas kilttikin on, mutta osaa myös tehdä tuhmuuksia kun sille päälle sattuu. Eikä Tomastakaan voi jättää valvomatta etenkään tuolla. Onneks meitä oli 4 aikuista vahtimassa ;)

   Poista
 2. Heti tulee hurja läjä hyviä muistoja mieleen, kun näkee kuvia karstulasta! Asutteko te ihan tuolla vai olitteko vain reissulla? :)

  VastaaPoista
 3. Ompas Tomas iso poika jo :) Ja ihania kuvia Suvi, oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo mini jo iso. Tomas kyllä tarttis leikkikaveria vinkvink. ;)
   Mulla on muuten teidän häistä niitä kuvia, mutta luulen, että ne on aika samanlaisia ku mitä muilta olette saaneet. :)

   Poista
  2. Hahaa, vai leikkikaveri Tomakselle, saas nähdä ;D
   Itseasiassa ei olla kuvia paljon keltään saatu, on varmaan monet unohtanut lähettää :D Jos jaksat jokupäivä niin laita ihmeessä osoitteeseen: maiju.maukonen@live.fi :)

   Poista
  3. No hei, mä yritän muistaa ottaa kaupungissa ulkosen mukaan ja lähettelen sitten sulle :) Pyydän Sonjaakin laittamaan sulle kuvia. :)

   Poista
 4. Hieno kuva toi missä on tuo naru! Ja kivoja kuvia muutenkin. Kiva nähdä Tomaksestakin kuvia. :) On se vaan niin iso poika jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aika on mennyt hurjan nopeasti. :)

   Poista

Haleja <3