keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kuulostaa liian hyvältäMe ollaan T:n kanssa jo ihmetelty, että miten ihmeessä Tomas on niin hyvällä päällä ollut jo monena päivänä, syöminen sujuu ongelmitta, ulkoilu on kivaa ja sieltä lähdetään kuitenkin kiltisti kotiin, nukkumaankin mennään mutkattomasti ja yleensä annetaan vielä äidin nukkua ainakin tuonne aamu kahdeksaan.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, verrattuna nimittäin siihen, mikä tilanne oli jokin aika sitten. Nyt voi siis huokaista, että se oli vain vaihe. Jes!

No ne yöt onkin sitten eri juttu taas, ne ovat alkaneet vaivamaan vaihteeksi.
 Tomas kyllä käy kiltisti nukkumaan, mutta heräilee hetkittäin tarkastamaan, että joko äiti tai isi on lähellä. Toisin sanoen, sängystä kuuluu "yhyy" kerran ja sitten kun käy kurkkaamassa poika vilkaisee, että "jaahas, se tuli" ja jatkaa uniaan.
Tästähän pääsisi kyllä ihan sillä yli, ettei vaan menisi sinne pojan huoneeseen. Yöt Tomas siis nukkuu omassa sängyssään ja huoneessaan, mutta välillä, kuten vime yönä, hain pojan aamu yöstä meidän viereen. On niin mukava herätä siihen, että Tomas herättää mut aamulla.

Meillä oli nyt yökylässä viime yön Tomaksen eno ja mummi. Poikahan tietysti nautti hurjasti kun oli välillä eri leikkikaveri kuin äiti ja isi. Mä myös kuvailin eilen hieman Tomasta ja nyt huomasinkin, että onkin aika vähän putsailla tuota kameraa ja säätää taas asetuksia kuntoon. Ehkä ihan vähän myls haaveilen uuddesta objektiivista, rungosta ja siitä lisäsalamasta, joka on edelleen ostamatta.

Seuraavan kerran kun mennään maalle, saan pari tyyppiä malleiksi, eli meitsi laittaa meikit, hiukset, valkkaa vaatteet, ottaa  ja kästittelee kuvat. Kuulostaa ihan huippu kivalta!

Lisäksi sain myös idean haastatella pari ihmistä ja blogiin onkin tulossa tietyn teeman mukaan kirjoitetut muutama päivä. Aiheena on tärkeä ja ajankohtainen aihe.

9 kommenttia:

 1. Ihana pikku herra teillä!
  Meillä tapahtuu myös tuota tarkastusheräilyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! :)
   Tuo tarkastusheräily onneksi on vain iltasella ja yöt menee rauhaisasti muuten, :)

   Poista
 2. Kannattaa tsekata sellainen kamerakauppa netissä kuin Digivire, tilasin sieltä pari objektiivia, toinen just muotokuvaukseen, halvemmalla kuin mistään muualta löysin..mulla siis Canonin digijärkkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Meenpä heti katsomaan. :)

   Poista
 3. Voi taas mitä ihania kuvia ♥ mä en kestä! saisit tulla sillä järkkärillä kuvaa Valtteria ;) hopi hopi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kahtoa, että millanen aikataulu sillä mahdollisella ensi kuun hesan reissulla on, jos vaikka sillon vähän ehtis :)

   Poista
 4. Voi että kun Tomas on niin suloinen noissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomas on usein kovin suloinen, mutta löytyy sellaisia "ei niin suloisia" kuvia myös. Niistä voisi melkein tehdä oman postauksen :-D

   Poista
 5. Meillä on kohta 9 kk ikäinen tyttö ja nykyään menee jo kahdeksalta kiltisti nukkumaan iltapuuron jälkeen ja nukahtaa yleensä aika nopeasti. Joskus voi olla hankalaa mutta harvemmin nykyään nukahtaminen on vaikeaa. Tuntuu itselläkin että liian hyvää ollakseen totta, mutta olen todellakin kiitollinen ja tyytyväinen että on noinki helppo lapsi =) tottakai huonojakin päiviä on mutta ihmisiähän nuo lapsetkin on =D meillä on luvassa häät ensi tammikuussa, eli talvihäät tulossa! kesäkuussa alettiin suunitella ja varailla ja hyvin ollaan keretty ja aikataulussa pysytään. ei ole minkäänlaista stressiä tai paniikkia, ainakaan vielä. Onnea teille häiden johdosta ja hyvää suunnittelua!<3

  VastaaPoista

Haleja <3