maanantai 28. lokakuuta 2013

Hyppy tyhjyyteenMeillä on niinsanotusti edessä "hyppy tyhjyyteen", kuten blogin fb-sivuilla jo aiemmin kerroinkin.

Nyt on nimittäin vanha asunto irtisanottu, ensimmäiset laatikot ja jätesäkit täytetty tavaralla ja turhaa roinaa viety kierrätykseen yhteensä yksitoista (11) isoa muovikassillista (nämäkin vain ekoista kaapeista, jotka käytiin läpi).

Hyppy tyhjyyteen tämä on siksi, että meillä on nyt tasan kuukausi aikaa saada asunto tyhjäksi ja etsiä uusi asunto maalta. T:llä on maalla hommia, itselläni ei ole sitä kuuluisaa ajokorttia, joten ei saada Tomaksen kanssa muuto juttuja hoidettua sen kummemmin.

Ollaankin käyty katsomassa kolmea asuntoa, mutta kaikki olivat aivan liian pieniä meille, lisäksi nämä asunnot olivat kaksioita.

Nyt saatiin siis hieman jännitystä elämään. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että meille löytyy uusi koti. Asunnoista soittelen uudestaan vasta ensi viikolla, sillä kunnan asuntoja hoitava ihminen on nyt tämän viikon lomalla. Nyt siis otetaan vaan lunkisti tämä viikko, huomiseksi kuitenkin onkin jo paljon tekemistä, mutta luulisi loppuviikkoa kohden menon taas hiljentyvän - oikeastaan toivoisinkin jo vähän löyhempää aikataulua.

Jännitystähän elämässä pitää olla, joten tässä sitä on meille! Ei me kuitenkaan "sillan alle" jouduta, vaikkei asuntoa heti löydetäkkään. Sitten majaillaan Tomaksen jommassa kummassa mummolassa ja keksitään mihin kaikki tavarat saadaan säilöön siksi aikaa kunnes uusi koti löytyy.

Nyt painelen nukkumaan, sillä huomenna on heti aamusta menoa.

8 kommenttia:

 1. HuI! Jännittävä ratkasu teillä kuitenkin :) Toivottavasti se asunto tärppää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, nyt saa vähän jänskätä ja toivoa, että se asunto löytyisi. :)

   Poista
 2. Heippa,
  heitän sua haasteella
  jonka löydät mun blogista
  http://suklaarae.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
 3. minkälaista asuntoa haette? tuli vaan mieleen ku sanoin että maalta :) minulle tuli heti mieleen omakotitalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan niin melkein millainen tahansa käy nyt alkuun, kunhan on kolmio, eikä ihan "metässä". :D
   Alunperin kuitenkin etsimme omakotitaloa (olemmekin käyneet katsomassa useita taloja tähän mennessä), nyt alkuun kuitenkin hakusassa on vuokra-asunto. :)

   Poista
 4. Ohhoh, onpas uhkarohkeaa! :D Meillä kanssa on etsinnässä uusi asunto, ja asioita vaikeuttaa vähän se, että irtisanotaan tämä vasta sitten kun uusi asunto on 100% varmasti löytynyt. :) Toivottavasti löytyisi pian.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. :D
   Meidän ei oo mitään järkeä pitää asuntoa Jyväskylässä kun ollaan nytkin lähes 2 kk oltu täällä, muutamia kertoja ollaan kyllä käyty kotona Jyväskylässäkin, mutta kuitenkin. :)

   Poista

Haleja <3