tiistai 8. lokakuuta 2013

Aurinkoisen maanantain kuvailuja

Eilen ulkona oli lähes 15 astetta lämmintä, aurinko paistoi ja kaikilla oli hyvä päivä. Ulkoilun jälkeen jäätiin vielä haravoimaan pihaa. Tomas pötkötteli ja istuskeli lehtikasoissa, välillä lehtiä levitellen ympäriinsä. Myöhemmin tulikin huoltoyhtiön tyypit putsaamaan lehdet, mutta eipä se mitään.

Pidettiin Tomaksen kenkien esittelykierros isimiehelle, kun sovitettiin syksyn ja talven kenkiä. Laylalta lähti turkkia, kun otin sakset käteen illalla,  myöhemmin tällä viikolla saan laitettua turkin kuntoon kunnolla, kun saan kaikki tarvikkeeni takaisin lainaajalta.

Edessä on tänään siivous ja shoppailu päivä. Tuntuu kuitenkin vielä sille, että oltaisiin unessa. Ehkä voisi tehdä niin, että ensin shoppaillaan ja sitten vasta siivotaan. Shoppailuhan virkistää aina, toisin nyt pitäisi lähteä etsimään keittiöön uutta lamppua..
Tomas täällä jammailee ja pian me lähdetään kuitenkin vielä ulos touhuamaan ennen muita juttuja.

2 kommenttia:

 1. No jopas on ison näköinen poitsu! Ja toi tukka... En voi ku ihailla, oispa Hennilläkin tollanen! Laittaisin pään täyteen pompuloita x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Tomas onkin. :D
   Arvaas, mä oon laittanut Tomakselle vaikka kuinka paljon pompuloita. Tomaksen isimies ei vaan tykänny kerran ku yllätti mut laittamassa Tomakselle saparoita... :D

   Poista

Haleja <3