keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Aamun herkku ja järkky


Synkät ja sateiset päivät ovat yleensä niitä päiviä, kun itse leivon tai teen jotain muita kotihommia. Tänään tein vadelmarahkan. Rahkaa tulee syötyä harvemmin, mutta nyt viimeisen parin kuukauden aikana olen tehnyt sitä kahdesti. Meillä kun sitä syövät sitten kaikki.

Itse maistelin rahkaa heti aamusta (yritän oikeasti opetella syömää aamupalaa!), sekä otin lisäksi appelsiinimehua. Erikseen hyvää, yhdessä pahaa, ei kannata kokeilla. Siis sitä, että syö vadelma rahkaa ja juo mehua päälle, ihan järkky makuelämys.
Meillä ei muutenkaan juoda usein mehua, joten tuskimpa tulee uudelleen tehtyä tätä mokaa.

Täällä on tullut taas yöllä lisää lunta ja sisällä tulee kylmä, kun on minunlaiseni vilukissa. Takkaan siis tulet ja ihmettelemään. Jospa aamu leikittäisiin vain sisällä, kun ulkona on pimeää ja märkää.

Tänään lähdetään katsomaan kahta asuntoa ja soitan vielä kolmannesta, on hoidettava kotihommia ja viimeisteltävä muutamat jutut perjantaita varten.

Näin vain taidan siis joutua syömään sanani ja palaamaan takaisin kotipaikkakunnalleni. Joskus silloin teininä kun vannoin, että kerran kun täältä pääsen pois en enää takaisin tule.. Hups vain.

Onko teillä ollut päätöksiä jotka olette vannoneet kiven kovaa ja kuitenkin myöhemmin peruneet?

6 kommenttia:

 1. Kiven kovaa oon ainaki vannonut kaksi asiaa: en muuta Liipolaan ikinä (Lahessa) Hauskaa siinä oli, että eka kaksio oli Lahessa ennen Valtterin syntymää Liipolassa mikä saatiin :D Kyllä porukoitaki huvitti.

  Toinen asia: etten koskaa aja automaattiautoa ja PASKAN MARJAT, nykyää voisin mielummin ajaa sitä kun vaihteellista ;) (Silloin ku olin 18v ;D)

  VastaaPoista
 2. Haha :D Niin vaan joutuu sanansa syömään joissain tilanteissa. :D

  VastaaPoista
 3. oon hetken pitäny taukoa blogien luvusta, viimeksi olitte just muuttanu nykyiseen asuntoonne...taasko muuttamassa :( <3 ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. En olis halunnut ajatellakkaan muuttavani tuosta nykyisestä asunnostamme, koska se on juuri täydellinen meille. Nyt kuitenkin muuttoon suurin syy on työt, joita ei ole tuolla, mutta olisi täällä. Inhoan muuttamista, ja kun tiedän, ettei tämä tule olemaan viimeinen, sillä haaveenamme on omakoti. Olemmekin käyneet jo taloja katsomassa, mutta mikään ei ole ollut ehkä meille juuri se THE talo.

   Poista
 4. Nyt mun tekee mieli rahkaa... onko sitä helppo tehdä itse?

  Me muuten muutettiin takasin kotipaikkakunnalle kesällä enkä oo katunut :) Ihanaa!

  Jään seuraamaan sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On helppo tehdä itse. Tähän taisin laittaa 500g maustamatonta ja rasvatonta maitorahkaa+2dl vispikermaa+300g vademia ja pieni määrä sokeria makeutta tuomaan. Nuo vadelmat jo itsessään toi hyvin makeutta. Tosta tuli sit iso annos, meitäkin tuosta on syönyt 7 ihmistä :)

   Kivaa, että jäät seurailemaan. Sun blogia olen itsekkin seuraillut jo pitkään. :)

   Poista

Haleja <3