maanantai 23. syyskuuta 2013

Hallittua kaaosta

Hei, ette uskokkaan miten ihana oli eilen palata kotiin!
Me oltiin lähemmäs kuukausi maalla ja omassa sägnyssä nukutti loistavasti. Niin meitä aikuisia kuin Tomastakin, joka yllätyksekseni nukkuikin koko yön putkeen. Yllätykseksi siksi, että ajattelin jotenkin pojan ehkä vierastavan omaa huonettaan, kun mummulassa ja mummilassa nukkui samassa huoneessa meidän kanssa. Tai no, mummilassa nukkui välillä myös mummin ja papan keksellä.

Illalla kun tulimme kotiin, oli poika innoissaan kun pääsi leikkiämään ja lukemaan kirjojaan. Pojasta oikein huomasi, kuinka nautti myös tästä oman kodin rauhallisuudesta.

Pörri kissaa vaan taitaa olla ikävä, kun poika etsii "pölllliä" ja sanoo "mauuu". "Pölliä" kun ei näy, sanoo poika ohhoh, hohhhoh.

Meillä on täällä päällä pienoinen kaaos, syystä kaikki on hoidettava heti nyt. Eli mä aloin purkamaan nuita kolmen viikon tavaroita, Viron tuomisia ja kävin myös Tomaksen vaatekaapista noukkimassa pienet vaatteet pois. Nuita vaatteita tuli kaksi muovipussillista sekä neljä paria kenkiä ja muutamat hatut. Tomas käyttää nyt 23 numeron kenkiä. Ihan hullua, mun mielestä!

Mulla siis on edessä kaaoksen kesytystä, käytiin myös hammastarkastuksessa, josta kirjoitan erikseen. Voisin sanoa, että onneksi ulkona on sateista, niin tulee hoidettua kaikki hommat. Kunhan saan kaaoksen kesytettyä, haen lisää vaatteita varastosta ja alkaakin uusi kaaos. Tällaiset hallitut kaaokset ovat kivoja. Pidän itseni kiireisenä.

Tomas on nyt päikkäreillä ja mä jatkan hommia, sillä mulla on itselläni vähän rauhaton olo kokoajan. Siksi pyrinkin nyt hoitamaan apinan raivolla kaikki asiat järjestykseen. Mikähän siinä on, että aina pitää kehittää stressaamista jostain? Kelaankin pitäisi soitella viikon aikana.
Onneksi pieni stressi pitää virkeänä ja tekee ainakin mulle vain hyvää.

Pakko lisätä vielä tähän loppuun kuvat joissa Tomas ei tietenkään anna Emma-koiralle mitään syötävää salaa. :D

Kyllä mä tän itselleni halusin...

Ja kun kukaan ei varmasti nää... Ddididiii..
Syö Emppu, syö, ennen ku joku tulee kieltämään.

6 kommenttia:

 1. Myytkö teidän pieneksi jääneitä vaatteita jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osan varmaan myyn, en vaan vielä tiiä missä. :)
   Osan vien meidän neuvolalle (sinne saa viedä lahjoituksena pöydälle ja tarvitsijat saa ottaa).

   Poista
 2. Tekeepäs noi hiukset Tomaksesta ison pojan näköisen! Hennille saa nippanappa pienen ponnarin keskelle päätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Yritin just saada serkkuani kiinni, että pääsis poika hänne parturiin. Saa nähdä miltä poika näyttää parturoinnin jälkeen. :)

   Poista
 3. Voi miten iso poika Tomas jo on! Näistä kuvista näkee. :) Ihana kuva toi missä Tomas "salaa" antaa ruokaa koiralle. IHana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän. :) Vaikkei sitä itse tajuakkaan :)

   Poista

Haleja <3