keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hääteema

Mulle on jo tullut runsaasti kysymyksiä (blogin fb-sivujen viestilootaan, sähköpostiin ja viimeisin tuli nyt kommenttina blogiin), että milloin kirjoittelen taas hääjuttuja. Voisin kai taas jo valottaa hieman suunnitelmiamme, mutta kerrottakoon hääjuttujen kirjoittamattomuuden syykin alkuun.

Pidin siis tarkoituksella aiheesta matalaa profiilia, kun eräät "paremmin elämästämme ja asioistamme tietävät" päättivät laittaa vaihteeksi juorukellot soimaan ja levittelivät valheellisia juttuja pitkin kyliä. No yrittäköön vaan pilata kaiken, sain juuri niin hyvät tsempit tällaisen kestämiseen, että oi ja voi!
Valitus sikseen ja aiheeseen!

Vuorossa on siis hääteeman pohdiskelua. Hääsivustoja selaillessa iski ihan liikaa upeita juttuja näköpiiriin, jottei hääjuhlapaikka näyttäisi aivan sekametelisopalle, päätimme rajata teemaa väreillä.
Alunperin päätös oli väriteema, jonka väreinä valkoinen, mintunvihreä ja fuksia/vaaleanpunainen. Valkattiin jo servetitkin valmiiksi, kunnes aloin miettimään hääpaikkamme tyyliä.
Sopiiko sinne tällainen somistus? Missä nämä värit näkyisivät? Mistä ylipäätään löydän mitään mintunvihreää?


Toinen ajatus on ns. "maalaisromanttinen tyyli". Se sopisi varmaan paremmin juhlapaikaamme ja toteutuskin olisi yksinkertaisempi. Mun päässä on ihan hirveästi ideoita tätäkin varten.

Värit varmasti näkyvät meillä kukissa, serveteissä, pöytäliinoissa, kaitaliinoissa ja pöytäkoristeissa.
Nyt pitäisi vain päättää kumpi teema olisi enemmän meidän mieleen.

Entä jos nämä teemat yhdistäisi?
Millaiset häät olisi teidän unelma häänne?

Kuvat:

9 kommenttia:

 1. ai että tollaset on tympeitä, ketkä lähettelee huhuja :((
  Munki pitäis alkaa miettii häitä, jos ei ihan metsään mee tässä parin vuoden aikana, ni meijän ois tarkotus mennä naimisiin kesällä 2015 :)
  Ihania noi kuvat! :) Ootko sä haaveillu jostain tietynlaisista häistä jo pienestä pitäen? :) Mä oon koko elämäni sanonu, etten aijo koskaa mennä naimisiin, ni kauheen vaikee alkaa suunnittelee ihan tyhjän päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo, mutta pitää vain muistaa itse, että tietää omat asiansa paremmin kuin muut. :D
   Mähän oon täällä blogissakin aikoinaan vannottanut, että koskaan en mene naimisiin.. Ja jos menen niin sitten maistraatissa.. :D En mä ole tainnut haaveilla mistään tietynlaisista häistä. :)

   Poista
  2. Haha, kiva et jollain muulla on ollu samat ajatukset ja silti menee naimisiin :)

   Poista
 2. Voi että mitä kuvia.... Ihania!

  VastaaPoista
 3. Helou, mulla olis haaste sulle blogissani.:)

  VastaaPoista
 4. Heips, eksyin jostain sun blogiin ja on todella mielenkiintoinen, teemaltaan sama kun omani :D Me mennään kanssa kesällä naimisiin, 7.6 eli vko ennen teitä! :) Meille on tulossa ns. "pikaisesti suunnitellut häät" koska mua kosittiin ystävänpäivänä, tänä vuonna :D Eli jäi 3,5kk aikaa suunnitella häät, mutta ihan hyvällä mallilla ovat :) Pienet, tee-se-itse häät tulossa, teemana aika paljon maalaisromantiikka, mutta ei meille mitään ylimäärästä oo sinne tulossa. Ja väreinä keltainen ja valkoinen :) Jään ehdottomasti seuraamaan tätä blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te meette mun nimpparina naimisiin ja me mennään päivä ennen mun synttäreitä. :D
   Musta tuntuu, että meidänkin häät on pikaisesti suunniteltu, sillä vielä puutuu kaikkea niin kovin paljon. :) Meidänkin oli tarkoitus tehdä paljon itse, mutta luovutin jo osan juttujen kanssa (kuten suodatinpussiruusut -.-)
   Mukavaa että jäät seuraamaan, käy kurkkimassa myös sun blogia :)

   Poista

Haleja <3