torstai 22. elokuuta 2013

Tomas 1v


Niin se päivä koitti. Tomas täytti tänään yksi. Yksi kokonainen vuosi ja tunti sitten olin synnyttänyt. Sain rinnalleni elämäni ihmeen. Se päivä on nyt hyvin muistissa, etenkin kun sitä viime päivinä on paljon muistellut.

Mä olen yrittänyt olla vahva tänään ja hyvin pystyikin siihen saakka olemaan, kun Tomas nukahti. Katsoin pitkään nukkuvaa lastani, niin pieni ja viaton, mutta kuitenkin niin reipas ja määrätietoinen. Minun poikani, oma ihmeeni, aurinkoinen muruseni, kiukkuava rakkaimpani. Täydellinen tapaus, joka ei jätä päiviä tylsäksi, kotia siistiksi ja saa huononkin päivän kääntymään hyväksi.
Rakastan sinua poikani.

Kirjoitin tänään Tomakselle kirjeen valmiiksi, nyt se tulee liittää vielä vauvakirjan väliin. Sitten vanhempana joskus Tomas saa lukea sen ja kuulla millainen meidän eka vuosi oli. Ehkä hän voi joskus vertailla sitä oman lapsensa ekaan vuoteen.

Nyt kun saan itseni kasattua taas, jatkan raivailua ja viikkaan pyykit kaappiin. Huomenna on edessä paljon hommia. Lauantaina vietetään pikkumurun synttäreitä.

25 kommenttia:

 1. Paljon onnea isolle pienelle Tomakselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme, toisin Tomas jo nukkuu... :D

   Poista
 2. Onnea Tomakselle! <3 Kohta ne ensimmäiset juhlat koittaa täälläkin, miten mä kestän! :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitämme! :)
   Pst. Kyllä se tutti nyt jäi sitten meillä ainakin kokonaan pois. :)

   Poista
 4. Isosti onnea suloiselle Tomakselle! <3

  VastaaPoista
 5. Isot onnittelut Tomakselle ❤

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea myös Tomakselle! :)

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut Tomakselle! :) Vitsi miten ihana idea tuo kirje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minustakin idea oli kiva. :) Mietin että tekisin vaikka joka vuodelta tuollaiset, niin jää niistä itsellekkin muistot jos kopioi ne itselleenkin. :)

   Poista

Haleja <3