torstai 1. elokuuta 2013

Meidän koti osa 2

Osa 1 ja Tomaksen huone löytyvät täältä .
Nyt vuorossa on siis osa 2 ja  meidän aikuisten makkari.

Makkariin on tulossa muutoksia kunhan saan päätettyä mitä oikeasti haluan ja mistä, vaikeita valintoja siis tiedossa taas.

Tältä siis näyttää meidän makkarissa, sielläkin kuten Tomaksen huoneessa, on 4 vaatekaappia. Lattialla sängyn edessä on lampaantalja ja toisessa nurkassa jalkalamppu. Lattialta löytyvät tyynyt ovat Laylan, kun koiraneiti ei suostu nukkumaan koiranpedissä.
Seinällä komeilee yksi mun uusimmista rakkauksista, jättikokoinen peili. Se on täydellinen.

Mä ostin viime vuonna(?) tuon violetin päiväpeiton ja nuo verhot, mutta oon nyt niin totaallisen kyllästynyt niihin. Haluaisin ostaa valkean päiväpeiton, harmaat verhot, sekä ison läjän muhkeita tyynyjä, eikä toinen lampaantaljakaan pahaksi olisi. Tuolloin saisin itse vielä tehdä uudet pääliset Layn tyynyihin, jotta sopivat paremmin sisustukseen.

Lamppuna tuolla on nyt tuo rumilus, se siirtyy valaisemaan eteistä, kunhan saan porukoilta yhden ikivanhan ja iki-ihanan pallerolampun. Ja makkarin ikkunasta näkyykin sitten parvekkeelle.


Verhot - kirppis + oma muokkaus
Jalkalamppu- KCM
Kattovalaisin - öö?
Päiväpeitto - Anttila
Tyynyt sängyssä - Lahja
Lattia tyynyt - Tuuri
Lampaantalja - Torilta ?

6 kommenttia:

 1. Määkin haluaisin meidän makkariin jonku tommosen ihanan peilin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan nyyh, ku kuvassa näyttää niin pienelle tuo. :D
   Rakastuin tuohon heti, ku näin sen Kodin1:ssä ja oli vielä muistaakseni -50% tai jotain. Tunti sitä yritettiin tunkea autoon ja sitten piti käydä vuokraamassa paku että saatiin kotiin. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tää oli vanhan asunnon päämakkari. :D Tais tulla väärään tekstiin kommentti. :)

   Poista

Haleja <3