lauantai 17. elokuuta 2013

Häät 2014

Kuva täältä


Pyhitetääs nyt eka postaus häille tänne blogiin. Häät ovat meillä siis kesäkuussa 2014. Tiettyyn päivämäärään päädyttiin kuitenkin monen mutkan kautta. Aluksi mietimme menevämme naimisiin maistraatissa lokakuussa 2013, mutta tsädääm, mieli muuttui.

Kerroimme tässä eräänä viikonloppuna molempien vanhemmille, että hääpäivä on viimeinkin päätetty. Seuraavana päivänä suunnattiinkin toivotulle hääjuhlapaikalle kyselemään mahdollista vapaata päivää. Päiväksi meille valikoitui kesäkuinen lauantai, päivä ennen syntymäpäivääni.

Seuraavana maanantaina sitten kirkkoherranvirastoon varmaan pappia ja kirkkoa. Varmistamaan juhlapaikan varaus ja huh, ensimmäiset isot hommat siis alta pois sukkelaan.

Nuo asiat hoituivat nopeasti. Siistiä. Jäin itse tuolloin vielä maalle suunnittelemaan rauhassa, tsekkaamaan alustavaa vieraslistaa läpi ja suunnittelemaan kaikkea mahdollista. Oltiin T:n kanssa juteltu jo aiemmin läpi ketä kutsutaan ja millainen värimaailma häissä tulee olemaan.

Vieralistasta voin sen verran kertoa, että yritetään pitää se mahdollisimman pienenä. T:n suku on pieni ja omani on isompi. Ei kuitenkaan missään nimessä olla mitään jäätävän suuria juhlia pitämässä.

Mitäs muuta, kaavat sain tehtyä jo "kyltteihin" tuona samaisena kertana kun olin maalla.
Suunnitteilla olisi tilata jo nyt hyvissä ajoin kaikkea tarvittavaa. Kaikki kuitenkin on jo suunnilleen päätettynä, että ei muuta ku mittoja ottamaan ja tilaukset näpyttämään.

Odotan jo, että pääsen askartelemaan kaikkea! Ainut vaa, että äidin ainoa "vapaa" on kun poitsu nukkuu. Eli lähinnä klo 20.30 jälkeen. Nyt kun on intoa, niin kannattaisi toimia.

Tavoitteena on saada joulukuuhun mennessä tehtyä iso osa juttuja pois alta, tähän joukkoon kuuluu mm. menut, istumajärjestys, kutsut..


Tänään pyysinkin erästä ihanaa kaasokseni ja alkuviikosta mennään sovittamaan pukuja! Jee!

Hääteema, kirkko, juhlapaikka, sormukset ja puku ovatkin sitten seuraavien häihin liittyvien tekstejen juttuja.

13 kommenttia:

 1. Miten sä viitsit/jaksat tuhlata aikaa moiseen? Vain yhden päivän tähden ja mitä se muuttaa? Ei mitään!

  VastaaPoista
 2. Ömn, häiden järjestely ei ole omasta mielestäni ajan tuhlaamista. Jos aihe ei kiinnosta, voi tekstin skipata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja näitä anoja... :D Mä ainakin tuun olemaan sellainen bridezilla kun häät alkaa olla meillä ajankohtaiset. Ja mä ainakin haluan suunnitella kunnolla ja "tuhlata" siihen aikaa oikein uppoutumalla siihen. Miksi elämäsi suurimman päivän pitäisi olla vain nopeasti suunniteltu, ihan kuin sillä ei olisi sen kummempaa merkitystä?

   Toivottavasti saat itsellesi sellaiset unelmahäät kuin haluat! :)

   Poista
  2. Niin, no jokaisella on toki oikeus mielipiteeseensä, tietystihhän on suotavaa ilmaiseeko sen miten, vai jättääkö ilmaisematta kokonaan. :)

   Eiköhän me saadaa häät joissa tunnemme olomme kotoisaksi. Meillä on ihan sovittuna tietyt päivät jolloin T:n kanssa käydään listaa ja mietteitä läpi hähin liittyen. Muuten menee mun osalta hössötykseksi. :D

   Ja kaksi kaksi anonyymeistä tiedän varmasti, kolmas jo lopetti kun taisi tajuta että tiedän kuka siellä loskaa niskaan heittelee joka paikassa.

   Poista
 3. Joo,kannattaa jättää katkerat kommentit omaan arvoonsa. ihanasti ootte päässy jo vauhdilla suunnitelmien alkuun! Kiva kun tulit arvontaan mukaan!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. :)
   Mun tekee vaan mieli kirjoittaa jatkuvasti häistä ! :D

   Poista
 4. Kirjoita vaan häistä,ei haittaa yhtään! :) häät on ihania! Itse menin naimisiin kesäkuussa ja kyllä se päivä oli kaiken sen stressin ja suunnittelun arvoista! Teille tulee varmasti ihanat häät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen kyllä tänne blogiin jotain. :)

   Poista
 5. Onnea teille kovasti. :)
  Oletko käynyt Askartelupuoti Piassa? Heillä on siellä oma hääkatalogi josta löytyy
  KAIKKEA MAHDOLLISTA mitä kuvitella saattaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Oon käynyt, tykkään siitä putiikista kovasti, joten aina ku oon keskustassa käyn hypistelemässä siellä kaikkea. :D

   Poista
 6. Ihanaa, ihanaa ja ihanaa <3 Paljon onnea! Piti liittyä vihdoin tähän, että pääsen seurailemaan teitäkin helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenna
   Serkkuni häissä soitti ja viihdytti hääväkeä kvartetti, Viihdeorkesteri Neljä Veljeä. Bändi oli todella loistava. ruokailun ja kahvittelun ajan he soittivat viihdyttävää taustamusiikkia, ja kun tanssin aika koitti, olivat soittajat elementissään. Perinteisen tanssimusiikin osaajina ja myöhäisten tuntien biletyksen villitsijöinä he kyllä osasivat asiansa. Bändi on kuulemma tehnyt keikkaa yhdessä reilut kymmenen vuotta etäisyydellä Joensuu-Helsinki-Pori. Heidän hintasa oli tietääksen alle tonnin.
   Jos teillä ei vielä ole hääbändiä, käy heidän kotisivuillaa kuuntelemassa näytteitä sivuilla
   http://www.kolumbus.fi/neljaveljea/
   Kaikkea hyvää teille t. Miiamari

   Poista

Haleja <3