torstai 11. heinäkuuta 2013

Touhua onMeillä on touhua riittänyt kerrakseen. Kerrankin olen ottanut itseäni niskasta kiinni, ettei ihan mökkihöperyys iske. Me siis ollaan oltu Tomaksen kanssa paaaaaljon kotona/lähialueella aiemmin. Mutta nyt kuitenkin ollaan lähdetty käymään eri suunnilla kaupunkia.

Mulla ei ole ollut aikaa kirjoitella, eikä oikein ole ollut mitään sen kummempaa kerrottavaakaan. Yöt ovat menneet samaa rataa kuin tavallisesti, päiväkiukuilta ollaan vältytty. Itseäni pistää hieman jännitämään se, että T tekee ainakin 12 päivää töitä putkeen, joista on jäljellä vielä 8. Olen ollut nyt jo väsynyt.Tekisin kokonaisten yöunien puolesta melkein mitä tahansa.

Me ollaan taas treffailtu kavereita, käyty uimassa,  leikkimässä puistoissa ja pressossa. Eilen käytiin Tomaksen tädillä ja tänään käytiin heidän kanssaan kaupungilla ja ulkona syömässä (viime kerrasta onkin ikuisuus). Hm:ltä kävin ostamassa Tomaksell bodyn, kaksi hattua ja sukkia. Oli siinä tädillä vahtimista, kun Tomas juoksi ja käveli paikasta toiseen minkä kerkesi. Etenkin kun Tomas osaa lähteä karkuun.

Ensi viikolle olisi ainakin kahden äiti-lapsi porukan treffit ja yritän päästä molempiin. Olen yrittänyt nyt tunkea kalenterin täyteen menoja, että ei tulisi oltua kotona. Täällä alkaa vain ärsyttämään kun tiedän, että yksi kaappi pitäisi siivota, mutta siihen ei ole aikaa ikinä.Tai jos aikaa on, on Tomas "auttamassa", joten siivouksesta ei tulisi loppua. Sen kaapin sisältö kun on "tää ei mahu minnekkään muualle"- tyyppistä. Tomaksen vaatekaappikin tulisi käydä läpi ja laitaa pienet vaatteet myyntiin, niitä on jo kertynyt pieni laatikollinen taas, mutta varmasti kaapissa on vielä lisääkin.

Kello on taas jo paljon, joten mä yritän suunnata pian nukkumaan. Kuitenkin yritän etsiä netistä vielä jotain kivaa mekkoa, sillä kohta alkaa olemaan kriisi käsillä. Ihana Maiski kun menee naimisiin elokuussa ja nuo kaapissa olevat kymmenet mekot eivät tietenkään ole tyyliltään sellaisia, että sopisivat häihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3