perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tapaamista ja grillailua


 Kuvat aamulta, kun pelleilimme Tomaksen kanssa.

Meillä oli eka tapaaminen kivalla porukalla tänään. Suunnattiin ensin matkakeskukseen odottamaan kaikkia mukaan ja sieltä lähdettiin kahvila Pressoon, jossa oli kiva leikkipaikka muksuille.
Mukana oli 7(?) äiti-ihmistä, joista kolme odottivat pikkuista. Vauvakuumehhan siellä pääsi kasvamaan kun mukana oli myös minivauvoja. Kaikki lapset olivat hurjan ihanan suloisia ja äidit oikein mukavia.

Tomas ainakin viihtyi hurjan hyvin. Jännitin itse hieman että kuinka paljon poika vierastaa, mutta siitä ei ollut tietoakaan. Leikeissä kylläkin Tomas oli hieman kovakourainen ja muunmuassa yritti ottaa tukea muista pienistä noustessaan seisomaan. Eihän tuolla nappulalla ole ollut paljoa nuita oman ikäisiä kavereita, joten ihmekkös tuo, kun ei osaa vielä oikein "käsitellä" toisia lapsia. Harjoitus tekee mestarin, onneksi meillä on nyt myös toisen porukan kanssa säännöllisiä tapaamisia, joten ehkäpä Tomas oppii leikkimään nätisti.

Mua hupsutti, kun Tomas kaatuili ja könysi pitkin poikin, mutta töpsähdykset eivät poikaa masentaneet. Väsymyksestäkään ei näkynyt merkkejä, vaikka poika nukkui noin 20-30min ajan, kun matkattiin keskustaan.

Kotiin lähtiessä poika kuitenkin nukahti autoon ja kotipihaan tullessa jo heräsi, eli tässä vaiheessa otti toiset 20min kestävät päikkärit. Alettiinkin sitten kaveriporukalla grillailemaan.

Mukavan erilainen päivä, joka poikkesi huomattavasti normaalista. Oli ihana jutella toisten äitejen kanssa, saada aikuista seuraa ja ajatelkaa, en ollut lainkaan ennakkoluuloinen tällä kertaa! Voin siis sanoa, että olen kehittynyt ihmisenä tässä suhteessa.

Oli mukava katsella lasten leikkimistä. Grillailukin oli kivaa, saatiin jutella tyttöjen juttuja ja poikien juttuja, Tomas sai touhuta kummisedän kanssa, samoin Merin ja viihtyikin illan oikein hyvin. Koiratkin saivat telmiä keskenään.

Lisää tällaisia päiviä, kiitos!

Onko muilla paljon äiti kavereita/tuttuja?


8 kommenttia:

 1. Noi on aina kivoja juttuja. Mitä kautta tämä porukka on tullut? Koska sua näkis taas meidän tapaamisissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on itseasiassa tullut Sinin blogin kautta, josta sitten bongattiin yksi porukka, joka pystyy tapaamaan Jyväskylässä toisiaan ja perustettiin sitten meille oma ryhmä.

   Meillä on mennyt aikataulut ihan ristiin ja nyt seuraavaan on niin pitkä matka etten pääse tulemaan. Yritän tulla sitten kun taas tapaaminen on Jyväskylän suunnalla. :)

   Poista
  2. Kiva että sulla on nyt toinenkin porukka, ei niitä ole koskaan liikaa :)

   Toivottavasti pääset meidänkin mukaan vielä :)

   Poista
 2. Mulla ei ole oikeastaan live-maailmassa juurikaan yhtään äitikaveria tms. Onhan tietty oma serkku, mut nähdään aika harvoin vaikkei välimatka olekaan pitkä. Mut ei siis silleen ulkopuolisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei aiemmin ollut, mutta nyt on paaaaljon kavereita raskaana, joten nämä äiti-ihmiset vain lisääntyy lähipiirissä. :)

   Poista
 3. Voi ei. Mäkin olisin halunnut tapaamiseen. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta! Etköhän sä meidän ryhmään mahdu mukaan :) Ja muuten keskiviikkona ois yhden toisen porukan kanssa tapaaminen puistoilun merkeissä! Laitan lisäinfoa facebookin puolella :)

   Poista

Haleja <3