torstai 18. heinäkuuta 2013

Täällä taas
Tauko kirjoittelusta oli itselleni hieman yllättävä päätös, mutta koin sen olevan kuitenkin hyvä sellainen lopulta. Ajattelin ensin, että kirjoittelen teille vasta perjantaina, mutta mutta.

Meillä on ollut touhua paljon tänä kuluneena aikana. Pahoittelen kuvien laatua, kaikki on otettu puhelimella. Kuten kuvista huomaa, Tomaksella on "inhoan kameraa"vaihe. No nyt kuitenkin niihin otsikon lupaamiin kuulumisiin.

Sunnuntaina lähdettiin illasta maalle mersumiehen(=setämiehen) kyydissä, maanantaina palattiin kotiin takaisin.
Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona meillä on käynyt kavereita kyläilemässä ja leikkimässä. Tiistaina Tomas oli saanut pakastimen johdon irti seinästä ja huomasin sen aivan liian myöhään, joten kaikki tuolta joutivat roskiin. Arvatkaa kirosinko, kun huomasin.. Pakastin oli ihan täynnä ruokaa.
Jätettiin pois muutama ruoka-aine kerralla Tomaksen syömisitä, sillä pojalla on ollut masu kummallisen kipeänä, toivottavasti näin saadaan helpotusta.

Keskiviikkona paljon puistoilua, naurua, uuden oppimista. Tomas kovasti alkoi puistossa itse leikkimään toisten lasten kanssa, eräs tyttö kertoikin minulle vakavana, että "Minä oon pienen Tomaksen isosisko...Joo oon minä. Vaikka en asu teillä voin olla Tomaksen isosisko!"
Tyttö kovasti halusi touhuta Tomaksen kanssa ja mikäs siinä, hyvä vain että leikkikaveriksi kelpaa tuollaiselle 3-vuotiaalle pienempikin kaveri.

Torstaina aamu startattiin tunnin lenkillä, jota seurasi puolentoista tunnin ulkoilut puistossa. Tomaksella oli siellä leikkiseuraa joten oli ihan kivaa taas. Poika nukkuikin kunnon parin tunnin päikkärit tuon ulkoilun jälkeen, ainut miinus oli se, että sai oikeasti laittaa pitkähihaista, takin, huivin ja piponkin päähän. Ulkona oli parhaimmillaan vai +10 astetta..
Illalla Tomas oli vaisu, mittailtiin sitten kuumetta ja hieman lämpöä pojalla olikin. Toivotaan nyt kuitenkin, ettei nosta kovaa kuumetta lainkaan.  
Masukipu on alkanut helpottamaan Tomaksella! Jee!


Olen saanut paljon vauvauutisia, juoruillut ystävienn kanssa pitkään useana yönä puhelimessa. Tavannut uusia ihania ihmisiä ja viihdyttänyt Tomasta tai ehkä ennemminkin Tomas on viihdyttänyt minua. Olen myös leiponut paljon, yritän nyt saada kokeilut valmiiksi loppuviikon aikana ja sitten päätän mitä teen Tomaksen synttäreille!

Meillä siis on ollut mukava viikko, vaikka tässä ollut huonompiakin hetkiä. Nyt näyttää sille, että kaikki kääntyy vielä parempaan suuntaan, hitaasti mutta varmasti.

Millainen viikko teillä on ollut?

13 kommenttia:

 1. Heippa, kuka voitti kesäkuussa olleen arvonnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Arvonnan voitti Tää on vain, Sylvin elämää! blogin kirjoittaja Suuvii. :)

   Poista
  2. Ja se vielä piti lisätä, että arvonnan voittajat ilmoittelen aina tuolla blogin facebook sivuilla. :)

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta teidän päivät. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pöllö-paita! :) Teillä on ollut kivasti touhua. Ette tainnut olla siellä puisto-miitissä torstaina? Mekin jätettiin se väliin, kun oli vähän turhan tiukka aikataulu ja satoi vettäkin melko lujaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!
   On ollut juu ja ei menty sinne sen sateen vuoksi. Harmittaa että aina sataa kun on se miitti ja Tomas taas ei varmasti pysyisi katoksessa suojassa :)

   Poista
 4. Moi! Löysin tämän blogin sattumalta kun googlettelin poikani nimellä- minulla on nimittäin myös pieni Tomas, 04/12 syntynyt! :)

  -Toisen "Tompan" äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en olekkaan aiemmin törmännyt kehenkään jolla myös olisi Tomas niminen lapsi. :)

   Poista
  2. Huomasin nyt, että on jopa sama toinen nimi! :D

   Poista
 5. Minkä ikäinen Tomas on nyt? Mitä lempi nimiä Tomaksella on?:) niin ja mikä istuin teidän autossa on? Pojalla siis =)

  -Lunakuu-

  VastaaPoista
 6. Tomas on tänään 11kk( byhy ja ääk, enää kuukausi synttäreihin!!!)
  Lempinimiä on vaikka kuinka paljon, mutta käytetyin taitaa olla mini Tompsu.
  Meillä on Tomaksella Recaro young sport 2013 istuin.
  http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/06/turvaistuin.html

  VastaaPoista

Haleja <3