keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pikaisia kuulumisia


Hei ihanat lukijani. Mukava nähdä, että blogissa vierailee säännöllisesti porukkaa päivittäin, vaikka olenkin nyt ollut laska kirjoittelemaan. Ei vain juttua tule, ainakaan mitään uutta ja mielenkiintoista.

Nyt kuitenkin meillä eletään jännittäviä aikoja (ja ei, en ole raskaana, vaikka sekin jännittävää olisi). Kerron niistä paremmalla ajalla sitten lisää.

Käytettiin auto katsastuksessa ja sepä menikin sitten läpi, vaikka vähän jännittikin. Katsastuksesta kotiin ajaessa auto sammui kolmesti ja matkaa oli se 4km(?) Vähän nauratti, kauhistutti ja ketutti samaan aikaan. Nyt on kuitenkin uusi osa hankittuna ja huomenna pitäisi auton olla kunnossa.

Me leivottiin tänään Tomaksen kanssa toscapiirakkaa, se onnistui hyvin vaikka ekan kerran sitä teinkin nyt. Tomas tuossa leivonnan lomassa päätti tyhjentää laatikot lattialle ja kiusata koiraa.

Tänään poika myös oppi leikkimään kunnolla hippaa. Hirmuinen naurun rätkätys vaan kävi kun isimiehen kanssa sai juosta ympäri asuntoa. No kerrankin näin. Tänään Tomaksella oli muutenkin hyvä päivä, varmaan osasyynä se, että me vanhemmatkin oltiin molemmat hyvällä päällä jatkuvasti. Tomakselle on myös mahdollisesti tulossa hammas jonnekkin, sillä taas on alkanut kuolaaminen.

Mulla on tullut ostoslistalle nyt paljon kaikkea mitä täytyisi ostaa itselleni, Tomille ja Tomakselle. Tänään käytiinkin Tomin kanssa katselemassa vähän sitä ja tätä, mutta vielä ei mitään sen kummempaa alettu ostamaan. Meillä on muutenkin elokuu hirmuisen kiireinen, kalenteria koristaa yhdeksät merkkipäivät!

Huutelen nyt täälläkin sitten, eli jos jollain sattuisi olemaan tietoa missä myytäisiin/olisi itsellään myynnissä poikien juhlapukua kokoa 80cm niin saisi vinkata!
Myös koon 86cm juhlapuvut kiinnostavat.


Nyt painelen nukkumaan, sillä Tomas on alkanut heräilemään jo ennen kasia muutamana päivänä ja huomenna onkin luvassa puistoilua eri puistossa kuin normaalisti.

7 kommenttia:

 1. Täällä vähän samaa vikaa. EI oikein tunnu löytyvän jutunaihetta, perus samanlaisista päivistä kun ei viitsi kirjoittaa '' moi syötiin tänään, eilen ja toissapäivänä'' :D

  No joo, ehkä tää tästä, kesä taitaa tehdä tehtävänsä ja aika moni muukin blogi on hiljentynyt, syksyllä sitten taas uusin ideoin :)

  VastaaPoista
 2. Menettekö te naimisiin! :O <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä toi lisäys; ei en ole raskaana. ;) Hih <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :D Aina kun kirjottelen jotain vastaavaa, niin alkaa huhut liikkumaan raskaudesta tai muusta vastaavasta.

   Poista

Haleja <3