maanantai 8. heinäkuuta 2013

Päivää


Tomas on aikamoinen kiipeilijä, joka paikkaan pitää päästä kiipeämään, kaapit ja hyllyt tyhjenee aina vain nopeammin, lelukoreista puhumattakaan. Kaukosäädin löytyy useimmiten lelukorista ja tutit samoin.

Tomaksen tuon toisen etuhampaan puhkeaminen on aiheuttanut kiukkua ja itkua. Poika on välillä iloinen oma itsensä, mutta välillä taas saattaa mennä pitkiäkin aikoja kun mikään ei ole hyvin ja mikään ei auta. Syöminen ja juominen sentään sujuu hyvin.

Poika on kuitenkin nukkunut hyvin, kunhan löytää oikean asennon. Aikamoisia kääntely-vääntelyjä nyt on ollut eilen ja tänään. Viime yönä poika valvoi neljä kokonaista tuntia, kun uni ei tullutkaan enää. Arvatkaa oliko tämä äiti-ihminen hieman känkkäränkkä aamulla kun isi-mies kävi sanomassa heipat tunnin nukkumisen jälkeen.

Muuten meillä on mennyt oikein kivasti, on ulkoiltu, käyty uimassa ja leikitty sisällä, rakennettu majaa ja kokkailtu uusia ruokia. Luettu kirjoja ja käyty kokeilemassa miltä parvekkeen laatat tuntuvatkaan. Tomas tykkää leikkiä Laylan kanssa hurjasti, myös nätisti silittäminen on alkanut sujua aina vain paremmin ja kaikki mitä Layla tekee, saa pojan nauramaan.

 Ihan normaalia arkea siis. Odottelenkin jo kovasti keskiviikkoa, jolloin päästään puistoilemaan kunnolla toisten äitien ja lapsien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3