sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kuvatonta

Me ollaan oltu nyt maalla koko viikonloppu ja lähdetäänkin täältä varmaan vasta keskiviikkona pois.
Viikonlopun aikana käytiin Tuurissa, josta mukaan tarttui yllättävän vähän mitään. Tomille ostin synttärilahjan, Tomakselle paidan , itselleni hiusvärin ja tiaran häihin.

Tänne blogiin nyt päätin myös hääjutuista kirjoitella jonkin verran. Saa nähdä laitanko ihan tuon virallisen hääblogin näkymään myös kaikille. Sinne kun kirjoittelen sitten enemmän fiiliksiä ja suunnitelmia.

Huomenna olisikin edessä monet puhelinsoitot, jotta saadaan hääjärjestelyjä etenemään lisää. Hääkirkko ja paikka on suunniteltu valmiiksi, kirkko pitäisi nyt varata huomenna, jotta paikkaan saa varmistettua varauksen.

Palataan nyt kuitenkin taas tähän viikonloppuun, Tomas söi ekaa kertaa tuoreita vadelmia isomummonsa luona ja kyllä poika tykkäsi. Ollaan ulkoiltu paljon (yllätys yllätys), mutta pakko sitä onkin ulkoilla kun on mahtavat kelit! Kohta alkaa kesä olla ohi ja saakin kaivaa lämpöisemmät vaatteet esille.

Tomas haluaisi olla ulkona kokoajan ja mikäs siinä kun on iso piha jossa voi juoksennella ja leikkiä. Toki mummin kukkapuskat tänäänkin hieman harvenivat, kun Tomas sieltä kukkia keräili.
Nyt kello alkaa olemaan jo paljon, käyn itse läpi vielä vieressä olevat paperit ja sitten suunnitankin nukkumaan.

Miten muiden viikonloppu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3