perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kirjoittaminen

On ehkä paras tapa purkaa "ongelmia". Meinaa, heti kun kirjoitin, että olen ollut väsynyt, sainkin nukkua tänään pitkään ja heräsinkin jo ennen Tomasta, joka päätti nukkua 9.43 saakka! Hyvällä mielellä ja hyvin levänneenä siis on lähdetty tänään taas päivän touhuihin. Mä jopa aloin raivaamaan tuota kaappiakin, josta kirjoittelin. Sekin on nyt sitten järjestetty uudelleen. Iso jee!

Kummasti helpotti kirjoittaminen ja nukkuminen. Muutenkin olen huomannut, että kun asiat kirjoittaa, on niiden käsittely helpompaa. Lisäksi jos kiukuttaa, voi kiukun voi purkaa monella tapaa.
Mä olen käyttänyt kirjoittamista, lukemista, nukkumista, juoksemista, lenkkeilyä, uintia ja musiikkia tähän.

Nyt löysin ilmapalloja ja muistin lukeneeni lehdestä vinkin. "Kun kiukuttaa, otetaan ilmapallo ja puhalletaan kaikki kiukku ilmapalloon. Päästetään ilmapallo vapaaksi/poksautetaan se ja kiukku on kadonnut." Ihan hauska tapa tuokin varmasti, etenkin lapsille.

Mulla on ollut nyt niin voittamattoman hyvä olo ettei mitään rajaa. Kai sitä nyt vähän saa hehkuttaa? Lisäksi meillä on ollut hurjan hauska päivä Tomaksen kanssa.

Löysin myös muutaman vaihtoehdon mekoksi Maiskin häihin, mutta en ole vielä päättänyt minkä tilaisin. Illasta leivoin kokeiluerän muffineita, huomenna olisi ollut tarkoitus leipoa enemmänkin kaikkea kokeiluksi, mutta se nyt siirtyy myöhemmäksi kun en jaksanut halunnut  lähteä kauppaan. Yritän siis pikkuhiljaa tehdä eri leipomuksista erilaisia versioita ja miettiä mitä tarjoaisin sitten Tomaksen 1v synttäreillä. Kaikki on vielä kovasti auki, mutta eiköhän tämä selkiinny pian. 6 viikkoa ja meidän murun synttäreitä juhlitaan.

Nyt tuli taas kuvaton postaus, sillä Tomaksella on "juoksen kameraa karkuun"-kausi.

Mitä teidän lasten 1v synttäreillä on tarjottu/mitä aiotte tarjota/mitä ehdotatte tarjottavaksi?

5 kommenttia:

 1. Heh, on hauska huomata miten asian kirjoittamisen jälkeen kyseinen asia muuttuu päinvastaiseen suuntaan. Itselläni tosin tuntuu, että niin käy vain negatiiviseen suuntaan. Höh :D Joka tapauksessa olen itsekin pitänyt aina kirjoittamisesta ja sen avulla tosiaan pystyy purkamaan omaa oloa hieman "kauemmas".

  Meilläkin juhlitaan 1v synttäreitä viiden viikon päästä. Tarjottavaksi olen alustavasti ajatellut perustäytekakun lisäksi tehdä cupcakeseja (toivottavasti onnistun niissä kun en ole niitä koskaan ennen tehnyt), pullaa ja sitten varmaan voileipäkakkua tai jotain muuta suolaista piirakkaa. Ajattelin yrittää myös väsätä eräänlaisia siilejä päärynöistä, joihin laitan tarjolle coctail-tikkuja :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli 1-vuotisjuhlissa tarjolla kinuski-vadelmakakku, coctailpiirakoita, pieniä lihapasteijoita, pikkuleipiä ja kääretorttu :) Hyvin tarjottavat kelpasi ja vieraat olivat suurimmaksi osaksi aikuisia, vain yksi toinen pieni lapsi oli paikalla.

  Nyt sitten 2-vuotisjuhlien lähestyessä olen suunnitellut erillistä kahvittelutilaisuutta aikuisille ja sitten lastenjuhlat erikseen. Aikuisille tarjoillaan näillä näkymin täytekakkua, kinderpiirakkaa (suosittelen googlettelemaan, on nimittäin hyvää), coctailpiirakoita ja ehkä pikkuleipiä. Sitten lastenjuhlissa noiden tarjottavien lisäksi pienille vieraille sopivaa naposteltavaa, kuten maissinaksuja ja varmaan coctailtikkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on lähinnä aikuisia tulossa( tai no kutsuttavissa on suurin osa aikuisia) :D
   Kinderpiirakka kuulostaa kyllä herkulle! Täytyypä etsiä ohjetta:)

   Poista
 3. Voi kamala, kun en haluis aatellakkaan noita synttäreitä! Ei meidän neiti voi täyttää jo 1-wee! En haluu! :D

  VastaaPoista

Haleja <3