torstai 4. heinäkuuta 2013

Känkkäränkkä päivä

Meillä on ollut paljon ihania ja hyviä päiviä. Tänään oli kuitenkin yksi näistä känkkäränkkäily päivistä.
Päivän ikäviä sattumuksia heti alkuun..
Tomas humpsahti sängystä lattialle.
Tomas touhusi omiaan ja kävin otamassa bataatit pois kiehumasta -> Tomas kaataa vedet päällä olevan tietokoneen ja jatkoroikan päälle.(Esteistä huolimatta Tomas pääsi tietokoneen luokse, vein tietokoneen parvekkeelle ja hetken jo mietin sen tiputtamista tuosta alas.. :D )
Rauhoittelen Tomasta sänkyyn illalla -> kaadan jalkalampun ja toinen kuvuista on palasina lattialla.

Mutta hei, jos jotain ikävää niin on myös paljon kivaa.

Vaikka Tomas on ollut kiukkuinen ihan koko päivän, on meillä ollut oikeasti mukavaakin.

Aamun kiukkujen ja sattumusten jälkeen lähdettiin pitkälle kävelylle, mentiin puistoon leikkimään ja tullessa Tomas käveli itse työntäen rattaita.  Puistossa viihdyin jopa minä, ei ehtinyt tylsää tulla, kun poika ottaa kädestä kiinni ja ohjaa minne haluaa mennä. Liukumäkeenkin kiipesi itse. Kiviä piti tutkia tarkasti ja kosteaa nurmikkoa oli pakko käydä ihmettelemässä aina uudelleen.

Katseltiin tai no minä katsoin eläimistä kertovaa dokumenttia sohvalla, Tomas halusi istua sykyssä, piti kovasti kiinni ja istui rauhassa siinä melkein tunnin, oli ihana tunne. Poitsu kun ei enää oikein viihdy sylissä, vaan aina pitäisi olla menossa. Tämä oli siis oikein ekstra ihanaa minulle.Mua on oikeasti välillä harmittanut ja hymyilyttänyt samaan aikaan, kun Tomas touhuaa jo niin paljon itsekseen, eikä aina tarvitse äitiä avuksi. Mun pieni kasvaa, kasvaa ja kasvaa. Onneksi on kuitenkin vielä näitäkin hetkiä.

Päivällä naureskelin Laylan ja Tomaksen touhuille, kun Tomas jahtasi Laylaa. Myöhemmin leikkivät samalla lelulla, vuorotellen toisiltaan sen vieden. Voi sitä naurun määrää, kun Tomaksella oli kivaa.

Myöhemmin käytiin kaupassa porukalla ja haettiin Susamuru kyläilemään meille ennen yövuoroon lähtöään. Oli kyllä kiva nähdä taas. Ensiviikolla mahdollisesti uusiksi!

Mulla/meillä on sovittuna kivasti menenoja nyt loppu viikolle ja ensi viikoksi. Huomenna mennään moikkaamaan äitejä ja lapsia, illalla lähdetään grillaamaan metsään koko porukka Tomaksen kummisedän ja Merin kanssa. Lauantaina mahdollisesti lähdetään käymään joutopäivillä. Maanantaina lähdetään puistoon Susamurun kanssa, keskiviikkona toiseen puistoon monien muiden äiti-ihmisten ja lasten kanssa. Paljon kivaa touhua tiedossa!

Nyt aion ottaa pitkän kuuman kylvyn ja alkaa ajoissa nukkumaan.

Ai niin, mun vauvakuume vain pahenee edelleen! Kuvassa mini Tomas<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3