tiistai 30. heinäkuuta 2013

HupsisMaalla on ollut rentouttavaa ja stressaavaa. Rentouttavaa nyt kuitenkin enemmän, ulkoilu on parasta. Illat ja yöt olenkin pohtinut hääjuttuja. Tomas on ihan mummin ja papan poika ja huutaa perään kun toinen poistuu näköpiiristä. Voi tulla mukava kotiin paluu, kun jään taas kaksin oman muruseni kanssa.

Noh, siellä onkin tekemistä jokaiselle päivälle, jotta ehtii tehdä kaiken ennen viikonloppua. Viikonlopulla kun on tiedossa serkun häät ja saa nähdä jaksaisiko nuita rallejakin käydä kurkkimassa. Vaikkei ne nyt edelleenkään niin kovasti kiinnosta.

Nin ja kotiin paluuseen tuli pienoisia mutkia matkaan, viimeisenä kuva näistä mutkista. Ehkä paremmin sanottuna lommoista.. Meidän oli tarkoitus lähteä keskiviikkona siis kotiin Tomaksen sedän kyydissä, mutta eilen sattui harmillinen tapaus. Setämies oli tulossa töistä ja joku ajoi suoraan auton kylkeen. Auto nyt seisoo anoppilassa pihassa, eikä sillä enää ajella kun runkokin vääntyi. Kolauksen koki auton lisäksi kuulemma vain itsetunto.

Onneksi nuita autojakin saa aina uusia, mulla on ainakin mennyt usko kaikkiin autoihin, joten on ihan jees, ettei mulla edes ole sitä ajokorttia itsellä. 

8 kommenttia:

 1. tee sä kanssa A BEAUTIFUL BODY - HAASTE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä haaste, upeita kuvia tuolla sivustollakin ja muiden äitejen blogeissa. Tämä kyllä jää minulta tekemättä, vaikka olenkin sinut itseni kanssa. En kuitenkaan koe tarpeelliseksi lisätä tällaisia kuvia ainakaan toistaiseksi blogiini.

   Poista
 2. Aivan ihanat hiukset Tomaksella, tommoset kaksväriset ihanat :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat! Luulen että vanhempana ne tulee vaaleemmiksi kokonaan :)

   Poista
 3. Onneks ei käynyt kuinkaan, paitsi autolle ! :o

  VastaaPoista
 4. Hauskat noi Tomaksen hiukset, kun kahta väriä! :)

  VastaaPoista

Haleja <3