tiistai 18. kesäkuuta 2013

Turvaistuin

Nyt on uusi turvaistuin ostettuna pojalle, tämä facebookin puolella videossa eilen vilahtikin. Pohdittiin pitkään eri vaihtoehtojen kohdilla, soviteltiin poikaa eri turvaistuimiin istumaan ja pohdittiin mikä nyt olisi sitten se paras, päätös ei lainkaan ollut helppo, eikä tapahtunut tosiaan yhdessä yössä.

Lauantaina käytiin sitten kuitenkin vielä täällä Jyväskylässä sijaitsevassa Lastentarvikeliikke Baby Stylessä.
Mukaan meille lähti sieltä tällainen Recaro Young Sport 2013:

Kuva täältä
Liikkeessä en ollut koskaan ennen käynyt. Ajattelin, että liike on pieni, mutta toisin oli. Liike oli paljon isompi kuin oletin, siellä oli laajasti valikoimaa, vaatteita, leluja, rattaita, tuttipulloja jne.
Paikka oli kyllä mieleeni ja harmittelinkin T:lle, miksen aiemmin siellä ole käynyt.
Oli siis mukava ostosreissu.  Olin myös oikein tyytyväinen palveluun, myyjä jopa tarjoutui asentamaan istuimen autoomme.

No sitten itse istumesta, väriksi valittiin tällainen neutraali, kiinnitys näytti olevan helppoa ja Tomas istuu istuimessa tukevasti ja hyvässä asenossa. Istuinta saa myös kallistettua. Lisäksi istuin menee pitkään tuolle poitsullemme, mikä on hyvä asia. Ensin turvaistuimena 9-18kg istuimen vöillä ja sitten turvavyöistuimena 19-36kg auton omilla vöillä.

Tämä on nyt meidän valintamme ja  ehdottomasti meidän mielestämme paras istuin kaikista, joita kokeilimme. Eihän sitä muuten olisikaan ostettu.

6 kommenttia:

 1. Mä liputan ikuisesti sen Besafen puolesta nii ei siitä sen enempää :D Mutta meidän pitäis kans vuoden sisään ostaa pojalle toinen istuin, et saa sit vauvan aikoinaan siihen Besafen istuimeen. Meillä ollaan tosin vieläkin selkä menosuuntaan, joten en tiedä yhtään miten tolle kirpulle löytää hyvän istuimen sit turvavyöistuimena :/ Paino kun ei riitä vieläkään moniin istuimiin, kun pitäis olla se 15kg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti teille sopiva istuin. :)
   Toivottavasti löydätte mieleisen ja sopivan, kun vaihdatte istuinta.:)

   Poista
 2. Me pitkään pähkäiltiin britaxin max wayn ja tän recaron istuimen välillä, mutta tultiin siihen tulokseen että otetaan toi britax. Tosin tuo recaroki on tosi ihana istuin mutta se ei vaan passannu meidän auton istuimiin oikein :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans jännitin että sopiiko toi istuimiin miten, mutta hyvin sopii ja tukevasti pysyy.. :)

   Poista
 3. Oon tosi iloinen, että valitsitte Recaron ja tietenki Tomaksen kannalta :) Vaikka me vanhemmat se istuin valitaanki :D

  VastaaPoista

Haleja <3