maanantai 17. kesäkuuta 2013

Treffit

love | via Facebook
kuva
Hirveästi en kirjoittele tänne näistä meidän satunnaisen säänöllisistä parisuhteen "huolto päivistä", joten nyt tässä olisi vaihteeksi tällaista.

Lapsi "vapaa", treffit, miksikä sitä nyt sanoisi.
Meillä kuitenkin on tällaisia iltoja noin kerran kuussa T:n kanssa, joskus useammin joskus harvemmin.

Viimeksi kun käytiin viettämässä kahden keskistä aikaa, me shoppailtiin, käytiin syömässä, shoppailtiin lisää, käytiin leffassa ja ajeltiin hieman siellä ja täällä. On ihana rauhoittua kahdestaan.Eetenkin, jos se tapahtuu jossain muualla kuin kotona. 

Fast and furious 6. Se käytiin katsomassa, tästä siis on jo aikaa. Ollaan katsottu nuo kaikki yhdessä ja kaikki myös löytyvät meiltä kotoa (paitsi tämä uusin). No leffa oli tietenkin hyvä, mutta kukapa olisi uskonut, että minä alan nyyhkyttämään tuollaisessa elokuvassa, kun ruudussa vilahtaa vauva.

Meillä oli oikein onnistunut ja ihana ilta kaksin. Hymyissä suin oltiin molemmat.
promise | Tumblr
kuva
Millaset sitten olis mun mielestä kivat treffit/vapaa ilta?

Kaikista kivoin olis lyhyen varotusajan iltavapaa. Voitais lähteä vaan päämäärättömästi käymään jossain tai vaikka jäädä jonnekkin rantsuun istuskelemaan rauhassa. Istuskella vain hiljaa, halia ja  pitää kädestä.

Toinen hyvä vaihtoehto olisi keilaamaan/leffaan ja syömään meno. 
Nää olis sellaset lyhyen varotusajan mukavimmat ajanviettotavat.

Mä oon myös sellanen käsikädessä tyyppi. Minusta on kiva kävellä käsikädessä, istua leffaa katsoessa toisen kainalossa. Olen myös hirmu kilpailuhenkinen, etenkin T:n seurassa. Keilaamassa siis ei vältytä nauramiselta, kun molemmat hölmöilee ja yrittää mukamas oikeasti.
(Kyllä mä oikeasti yritänkin, oon vaan surkea keilaamaan. Ei kerrota T:lle. :D)

Jos oikein joskus uskallan Tomaksen hoitoon laittaa, niin sitten voisi ajatella vaikka päivän rentoutumista.

Silloin voisi lähteä vaikka kylpylään tai risteilylle. Mä nimittäin rakastan kylpylöitä, risteilytkin on jees, kun menee viikolla.


Millaset ois teidän mielestä kivat lyhyen varoitusajan treffit/vapaailta? 
Minne yleensä menette? 
Kuinka usein hoidatte suhdettanne treffailun merkeissä?

12 kommenttia:

 1. Oi ku oiskin kiva päästä tollasille "treffeille" :) Ei vaan olla saatu aikaiseks, ku ei oo pahemmin ketään, kelle jättää lapsi hoitoon.
  Me ollaan esim. oltu leffassa viimeks vuonna 2010 eli ennen kuin meillä oli lapsi :D

  Mut vois yllättää ihan millä tavalla tahansa, koska en oo ees osannut kaivata tuollaista vapaailtaa. Ois ison iso yllätys, jos sellainen meille suotaisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsit, teidän kyllä täytyy päästä joskus leffailemaan tai jotain muuta vastaavaa yhdessä! :)

   Poista
 2. Me käydään hirveen vähän missään kaksin. :/ Aina jos on ''lapsivapaata'', niin nähdään myös kavereita. Ei olla varmaan Nellan syntymän jälkeen eli 10kk aikana oltu kun kerran shoppailemassa kaksin ja kerran käyty ruokakaupassa. :D Mutta kuulostaa ihanalta kyllä. Pitäisi itsekin satsata parisuhteeseen enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas nään kavereita yleensä Tomaksen kanssa, tai sitten kaverit tulee tänne meille ja nähdään porukalla kaikkia.
   Parisuhteelle jää vähemmän aikaa lapsen myötä ja jotenkin sitä unohtaa välillä koko parisuhteen hoidon. Onneksi meille nyt on tullut tällainen säännöllisyys, että välillä päästään kaksin jonnekkin.

   Seuraavan kerran varmaan päästään vasta joskus kun Tomaksen mummi tulee tänne meille taas. :)

   Poista
 3. Meillä on kans kerran kuussa vähintään tollanen "lapsivapaa" ilta / päivä. Nyt kesän aikana on kyllä useammin, kun mummolla alkaa kesäloma ja mun pikkusisko on täällä meillä kun hälläkin on kesäloma. :) Mutta n. kerran kuussa suunnilleen. Me yleensä saunotaan, katotaan leffaa, herkutellaan. Yleensä kyllä lähetään rilluttelemaan ja nähdään kavereita!:D

  Mun mielestä ois tosi kiva joskus kerranki mennä johonki oikeen kivaan ravintolaan syömään, pitkän kaavan kautta..:) ai että! Tai sitten lillumaan johonkin kylpylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalle! Meillä on just sama, että Tomaksen täti tai mummi/mummu hoitaa Tomasta, jos me lähdetään jonnekkin. Nyt vaan täti on töissä, mummu samoin, mummi on lomalla, mutta vähän kaukana. :D

   Poista
 4. Me ollaan 10kk aikana käyty Mikon kanssa 3 kertaa kahdestaan jossain. Toisaalta haluaisin meille enemmän kahdenkeskistä aikaa, mutta toisaalta kun vähän aikaa sitten oltiin Lintsillä kahdestaan, niin toivottiin koko ajan että oispa meillä Henni mukana! ♥ Me ei oikein osata olla ilman Henniä :D Mutta nyt ehkä lähdetään lauantaina moikkaamaan kavereita, joilloin Hensku jää nannalaan. Mitään ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta katsotaan nyt.. :)

  VastaaPoista
 5. Tutulta kuulostaa! :D Meinaa mekin aina esim syömässä käydessä mietitään, että vitsit ku ei otettu Tomasta mukaan.. :D

  VastaaPoista
 6. Me ollaan käyty jonkun kerran syömässä kahestaan, keikalla kerran. Mieluusti ottaisin näitä tälläsiä useemminkin. Ois kiva, että pääsis useemminkin. Kyllä me oikeestaan päästäskin, kun mummi ja pappa ottaa mielellään neitin hoitoon, mutta avomies ei kovin hanakka oo lähtemään mihkään. Ois kyllä kiva olla kotonakin ihan vaan kahestaan. Sekin kelpais. :) Kivat treffit teillä ollut. Määkin oon sellanen käsi kädessä kulkija. Varsinkin kaupungilla on kiva pitää toista kädestä.

  VastaaPoista
 7. Me ollaan tän 8kk aikana käyty muistaakseni kerran tai kaksi syömässä kahdestaan :D En osaa oikein edes kaivata mitään kahdenkeskisiä menoja, kun kuitenkin illat on ns. lapsivapaita. Ja hyvin toi muksu kulkee joka paikkaan mukana, niin ei jotenkin tuu edes mieleen laittaa sitä hoitoon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin aina mummi/mummu/täti tulee tänne meille ja jää hoitamaan Tomasta (yleensä tomas kyllä nukkuu silloin :D )

   Poista

Haleja <3