torstai 6. kesäkuuta 2013

Rantsu"Me ollaan rannalla Tomaksen kanssa lähes päivittäin, välillä useampaankin kertaan päivän aikana.
Kuuma sää houkuttelee lähemmäksi järveä ja ranta onkin täynnä pieniä, sekä isoja uimareita.
Meillä Tomas on kahlannut järvessä jo ekaa kertaa. Ei tuo vesi enää kovin kylmää ole, mutta ei niin älyttömän lämmintäkään. Toukokuu on vasta puolessa välissä.

Eräänä kuumana  päivänä vedessä vierähtikin tovi, Tomas aluksi leikki rannassa ja tehtiin kakkuja, sekä hiekkalinnoja, nautittiin auringosta ja muistettiin juoda runsaasti. Oli kuuma ja Tomaskin kävi taas kahlaamassa järvessä ja lopulta siellä sitten olikin koko ukkeli. Kyllä pikkusen poika tykkäsi! Kauaa ei tietenkään voinut siellä olla ja rannassa kietaisinkin pojan päälle hetkeksi fleecen. 

Nauroi tuo pieni niin kovasti, että ei ole epäilystäkään, etteikö kivaa olisi ollut.Meidän pieni vesipeto."

Alun teksti on kirjoitettu jo aikaa sitten, mutta jätin sen luonnoksiin muhimaan.

Nyt kun kesälomat on alkaneet, ilma on lämmennyt enemmän, rantaan on tullut ruuhkaa ja Tomaksen enokin on ollut lomailemassa meillä, aiomme olla entistäkin enemmän rannalla ja uimassa. Tokihan ihan aamusella menemme puistoilemaan, mutta päivemmällä usein rantaan.

Eilen Tomas taas kävi uimassa, tykkäsi hurjasti ja siellä pari pikkuista tyttöäkin tuli Tomaksen kanssa leikkimään ja höpöttämään. Tomasta ensin vähän jännitti nämä tytöt, mutta hetken päästä jo naureskeli.

Parhaita hetkiä uimisen jälkeen on se, kun saa pikkuisen kääräistyä pyyhkeen sisään ja aletaan hupsutella omiamme. Tomas tykkää halia kovasti ja naureskelee paljon.

4 kommenttia:

  1. Ai sielläkin asustelee pieni vesipeto. :) Meillä myös Luka kävi järvessä uimassa eikä tietoakaan että olis kylmää ollut. :D Ihmettelin jopa vähän sillä herra kuitenki Vasta (jo) 6kk... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Voi Luka on kyllä pikkuisena heittänyt talviturkin pois! :)

      Poista

Haleja <3