maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Meilleppä kuuluu ihan hyvää taas. On ollut ihania lämpimiä päiviä, ystäviä, pitkiä puheluita, syömälakkoilua, pitkiä unia, lyhyitä unia, väsymystä, iloja, naurua, hyttysiä, leffojen katselua, pelaamista, ihania söpöilyjä...

Viime viikko oli ihana, ystäviä kävi kylässä, Pikkuveljeni S tuli tänne lomailemaan. Mä silloin joskus valittelin täällä, kuinka ei tule pidettyä yhteyttä ystäviin. No se on unohdettu. Päivittäin soittelen jollekkin, etenkin M:n kanssa tulee höpistyä puhelimessa runsaasti, vaikka asuukin ihan lähellä meitä.

Loppuviikosta iltavuorosta tullessa Tomi toi mulle ruusun. Oli kyllä mukava muistaminen. Nuo on niitä pieniä tekoja, jotka saa hymyilemään. Mä tykkään paljon kukista, vaikka surkea olenkin niitä kasvattamaan tai pitämään hengissä. Tänäänkin kerättiin luonnokukkia maljakkoon keittiöön.

Tämä viikkokin on alkanut lupaavasti, tänään käytiin ostamassa Pikkuveljelleni hamsteri ja täällä nyt sitä ollaan ihailtu. Hamsteri (vkh talvikko) sai nimekseen Hessu.

Tomas konttaa nykyään taas enemmän ja ryömiminen on jäänyt vähemmälle. Siltikin taitaa olla niin, että poika liikkuu kaikista eniten kävellen, ei ilman tukea, mutta yritys on kova. Kopsuilta meillä ei kuitenkaan ole vältytty varmaan yhtenäkään päivänä. Tekevälle sattuu ja tekemällä oppii. Ei Tomas enää välitä kopsuista juurikaan, jatkaa vaan matkaansa. Syöminen on vähän haasteellista edelleen, aamuisin ei puuro maistu, ollaankin sitten syöty porukalla hedelmiä ja marjoja.

Äiti ja iti sanat ovat taas enemmän käytössä ja poika selittää hirveästi. Taputtaminenkin on opittu kunnolla. Lisäksi Tomas osaa kiivetä portaita. Nyt sitten olenkin antanut Tomaksen kulkea portaat kontaten ylös, kun siitä tykkää. Tokihan itse olen takana ettei vain humpsahda.

Olen ollut ihan jumissa tämän blogin kanssa, tuntuu etten osaa enää kirjoittaa luontevasti mitään, tai ettei ole aiheita taikka aikaa kirjoittaa. Siksi näitä parin päivän taukoja onkin tullut.

Postaustoiveita otan vastaan! Asuntopostaus on tekeillä, mutta siinä menee vielä tovi.

Laitetaampas loppuun vielä muutamat kuvat.
Ensimmäisen otin viikolla jolloin Tomi aloitti työt, Tomas on ihana halinappula, etenkin iltaisi. Väsyneenä tulee viekkuun istumaan tai haluaa syliin halimaan ja lepäämään.
Mä en muuten käsitä, mun iho reagoi hirveästi siitepölyyn(?) aina kun on tätä ihanaa siitepölyä ilmassa iho menee sekaisin. :D

Toisessa on tuo Tomin tuoma ruusu, joka muuten tuoksuu hyvälle! ..Kuten kuvat tavallisestikkin..

Ja viimeisessä kuvassa onkin tämä herra Hessu.Kuva: Pikkuveli S9 kommenttia:

 1. onpa ihana ruusu! :) ootko tehny teijän päivää kuvina postausta? (oon laiska enkä jaksa selaa) tai voihan niitä toki tehä useemmanki ku eihän päivät aina oo samanlaisia :) sit joku Tomaksen vaatteet tai sun omat vaatteet postaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. :)
   Oon tehnyt joskus, voisin tehdä toki uudelleen päivä kuvina postauksen. :)
   Tomaksen vaatteista voisinkin tehdä. :)

   Poista
 2. Tee postaus sun omista lempivaatteista, sun lempikampauksista ja -meikeistä :) Olin jo tulossa vinkumaan tosta asuntopostauksesta, mut se onkin jo tulossa, jee! :D Ja kengistä tee postaus! :D Ja haluaisitko joskus Tomin kanssa naimisiin? Jos haluut ni ootko suunnitellut millaset häät teille tulis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä taikoa aikaa, niin etsiskelen kuvia lempi kampauksista ja meikeistä. :)
   Mulla on kyllä ihan tavallisia kenkiä vaan, mutta kaippa nekin vois "esitellä". :)

   Naimisiin menosta en kerro mitään enää toistaiseksi täällä blogissa ;)

   Poista
 3. Mäkin tykkäisin postauksesta joka liittyis suhun! Lemppari meikkilookki, lempparivaatteet ja lempparikengät yms :)

  Ja voihan ihana hamsu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamsteri on kyllä oikein soma tapaus ja viihtyy hyvin kädessä.
   Kengät tuossa aamusta jo kuvasinkin valmiiksi. :)

   Poista
 4. Tomas on niin taitava! Meijän likka tuntuu ihan vauvalta, kun toiset jo kävelee ja puhuu oikeita sanoja.. :P

  VastaaPoista

Haleja <3