tiistai 11. kesäkuuta 2013

Flunssa


Nuha, kurkkukipu, yskä, silmien kuivuminen, lämpöily. Näistä on tämän äidin pari päivää tehty. Mistä lie taas tämmöisen ihme pöpön olenkaan saanut.

Tänään äiskäpäiskäni, Tomaksen mummi haki minut, Tomaksen ja Laylan takaisin maalle, jotta saan levättyä ja ehkäpä paranisin nopeammin. Eipä tässä kyllä vielä ole ehtinyt levähtää, mutta aamulla saan nukkua kuulemma pitkään. Tomas nukkuu mummin ja papan makkarissa.

Tuntuu hieman oudolle, edessä on nimittäin ensimmäiset yöt synnäriltä kotiin pääsyn jälkeen, kun ei T olekkaan vieressä. Tomas on viihtynyt täällä tavalliseen tapaansa erinomaisesti. On kiva leikkiä ja touhuta täällä enon, tädin, mummin, papan ja koirien kaverina. Enon vanhat (ja uudet) autotkin ovat olleet kovassa käytössä.


Huomenna anoppi hakeekin meidät sitten heille joskus päivällä. Pääsee Tomas viettämään kunnolla aikaa T:n vanhempien kanssa, sillä mummilla on vapaata. Taidetaan me sinne yöksikin jäädä, sekin taitaa olla eka kerta kun olen itsekseni heillä yötä Tomaksen kanssa.

Mä tässä odottelen, että sisko S vanhempi tulee töistä ja katselen telkkua, sitten voikin soittaa parit puhelut ja painua pehkuihin.

2 kommenttia:

 1. Niiiiiin ihana tuo kuva. Huokuu sellaista tiettyä kesätunnelmaa.. :)

  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Kokonaisena se välittäisi sitä vieläkin enemmän ;)
   Vähänhän tuo vino on, mutta pikkuveli reippaana poikana sen otti aiemmin. :)

   Kiitos!

   Poista

Haleja <3