lauantai 4. toukokuuta 2013

Vauvamessut ja palokuntien SM-kilpailut

Käytiimpä tänään vauvamessuilla, messut olivat pienet, eikä siellä kauaa oltukkaan.
Kivoja kojuja kyllä, messukassi oli ihan ok. Messukassi sisälsi puuroja, sinkkivoidetta, keksivanukasta ja esitteitä.

En odottanut messuilta paljoakaan, mutta siltikin ne olivat pienemmät mitä ajattelin.
Me mentiin heti aamupäivällä ja siellä olikin sitten paljon porukkaa. Rattaiden kanssa oli vähän ahdasta liikkua.Vauvamasuja näkyi paljon ja voi, niitä pieniä kurttuisia vauvojakin siellä vilahteli!

Messut kierrettiin nopeasti ja mulla oli hammaslääkäri vasta reippaan tunnin kuluttua, joten käytiin sitten vielä katsastamasssa palokuntien SM-kilpailuja. Kivat oli kisat. Tomas pääsi pieneen paloautoon ja Panda-nallen kanssa samaan kuvaan. Poikaa ei vaan hirveästi tuo Panda kiinnostanut.

Tuolta lähdinkin sitten hammaslääkäriin, olin yrittänyt kolme vaiko neljä päivää saada aikaa hammaslääkäriin, viisaudenhammasta särki nimittäin törkeästi.
Yöllä taas nousin ottamaan lääkettä, kun muuten ei olisi saanut nukuttua. Aamulla sitten sain viimein ajan tälle päivälle ja sille reissulle sitten jäikin viisaudenhammas oikealta alhaalta. Jännitin aika paljon, että miten tuo menee. Nimittäin, koskaan en ole saanut puudutetta suuhun, mun hampaat on olleet aina hyvässä kunnossa, joten sen suurempia remontteja ei ole koskaan tarvinnut. Puudute auttoi hyvin, lääkäri ja hoitaja olivat mukavia ja kipukin oli hetkessä tiesään. Ihan turhaa siis jännitin tuota yhtään.

6 kommenttia:

 1. Harmi, että messut oli niin pienet. :( Mutta ehkä ens vuonna ne järkätään uudestaan ja vähän isommassa mittakaavassa. Toivin ainakin niin!

  Onneks sait viimein se hammaslääkärin. Multa on poistettu kanssa viisaudenhampaita, mutta ei sen takia, että ne ois ollut kipeitä vaan siks, että ne oli ns. tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan ensivuodeksi isompia messuja. :)
   Mä meinasin jo vaipua epätoivoon tun hammassäryn kanssa, joten olikin jo aika saada se hampilääkäri :) Vie hirveästi energiaa sellainen jatkuva kipuilu.

   Poista
 2. Typerää et noi messut on noin pienet mitä on kuullut :( just mietin et viittiikö Ä-koskelta asti tulla piipahtaa siellä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mistä itse tykkää, mutta itse en lähtisi Äkilästä saakka, alue on kuitenkin kierretty 10min sisällä.

   Poista
 3. mun pitäis kanssa mennä hammaslääkäriin, mutta en vaan saa itteeni niskasta kiinni ! Toisaalta, mulla ei oo vielä toistaiseksi onneks ollu mitään kipuja, eikä reikiä tms ! Viisaudenhampaatkin on vielä piilossa, enkä yhtään ihmettele, että miks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toisaalta kun viime kesää töissä miettii, niin ihmettelen suuresti mun viisaudenhampaita!:D
   Täytyy ottaa pyörätuolirallit joku kerta sokkarilla ;) <3

   Poista

Haleja <3