maanantai 27. toukokuuta 2013

Uusimpia
Paljon olisi kirjoitettavaa, mutta aloitetuista postauksista tulee muutamien rivien liirumlaarumia, joten tähän väliin sitten Tomaksen uusimpia juttuja.
Ensimmäisen kuvan pökät lähti matkaan hm:ltä, beiget ovat kokoa 80cm ja ruudulliset kokoa 74cm. Ruudulliset pökät ovat päässeet lemppari vaatteeksi. Beigejä ei vielä ole edes kokeiltu.

Toisen kuvan t-paita ja pökät tuli ostettua heräteostoksena, kengät löytyivät hm:ltä. Piti ostaa vähän kevyemmät kenkulit, kuin nuo tennarit. Kengät ovat kivat jalkaan ja kokoa 20/21. Minusta nuo näyttävät hieman balleriinoille, mutta haittaneeko tuo.

Kolmannen kuvan kirjat Tomakselle osti mummi. Poika tykkää potalla ollessa katsella kirjoja ja nämä ovat juuri sellaisia sopivan pieniä minityypin käteen.

Meillä luetaan paljon kirjoja, niin ei haittaa ainakaan uusista ole. Edelleen kummitus Iinalta saatu muumi kirja on kovassa suosiossa. 

Itse luen nyt pokkaria nimeltä "Liha tottelee kuria", pokkari vaan on kummasti kadonnut, kun Tomaskin on sitä lueskellut.
Luetaanko teillä paljon? Onko jokin kirja ehdoton suosikki?

9 kommenttia:

 1. Meillä neiti "lukee" todella paljon... :) Löytyy tuo "kotona" kirja kanssa. Siitä on kaikki luukut ihan repaleisia, eli aika mieleinen on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on mieleinen! :)
   Meillä ei vielä Tomas oo luukkuja alkanu aukomaan(en oo näyttänyt, että voi aukoa) :D

   Poista
 2. Vili on yli ihastunut sellaseen "Piltin oma kasvikirjaan" joka saatiin kun keräsin piltti-purkeista koodit talteen ja tilasin ton kirjan. :D Ei menny ku päivä, pari niin toi kirja alko jo näyttää Vilin käsittelyn jälkeen siltä et se on nähnyt enemmänkin elämää. :D

  VastaaPoista
 3. Vili on yli ihastunut sellaseen "Piltin oma kasvikirjaan" joka saatiin kun keräsin piltti-purkeista koodit talteen ja tilasin ton kirjan. :D Ei menny ku päivä, pari niin toi kirja alko jo näyttää Vilin käsittelyn jälkeen siltä et se on nähnyt enemmänkin elämää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää! Miksi mä en oo tajunnut mitää piltti koodeja.
   Mutta hyvä, että sieltä on teille tullut mieluisa kirja! :)

   Poista
 4. Mää tykkäisin lukea neitille, mutta jotenkin mää en vaan saa millään aikaseksi ottaa sitä kirjaa käteen ja lukea. Oon mää jonkin verran lukenut, mutta jotenkin se jää aina siihen kertaan sitten. Alisa kyllä tykkää katsella noita sen pehmeitä kangas-kirjoja, kun ne vaan sattuu olemaan lähettyvillä. Oon aatellu tän homman niin, että sitten kunhan neiti vielä kasvaa niin sitten alan enemmän lukemaan. Iltasadun meinaan ottaa jossain vaiheessa käyttöön, jos vaan se tuntuu luontevalta jutulta. :)

  Kivoja ostoksia. Varsinkin tuo heräteostos asu. Tosi kivat ne kengätkin. Ei ne musta oo mitenkään tyttömäiset. Ihan on pojalle hyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomas käy välillä itse hakemassa laatikosta kirjan, jos haluaa sitä katsoa. Välillä meillä lukeminen menee siihen, että Tomas vaan haluaa katsoa itse kirjaa ja käännellä sivuja. :D

   Poista
 5. voi eiii ! mun on pakko raahata itteni teille tällä viikolla !! Kohta siellä on jo niin iso poika, että se lukee nopeemmin kun minää ! :)

  VastaaPoista

Haleja <3