perjantai 3. toukokuuta 2013

Nuhanenän kanssa ulkoilua

Vaikka Tomaksen nuha ei näytä lievenemisen merkkejä, ei me olla jääty sisälle. Ihan vain siksikin, että raittiissa ilmassa nenäkin aukeaa pojalla paremmin. Lääkäriinkin soitin, mutta eivät anna aikaa, kun on ilmeisesti virusperäinen tauti. Ihmettelin ainoastaan yhtä asiaa tuossa soitossa, hoitaja sanoi että lapselle kannattaa antaa mehua "käy ostamassa jotain mehua ja anna sitä juotavaksi". En käynyt ostamassa, ei 8kk ikäiselle mielestäni kuulu antaa mehua. Itsepuristettua voin antaa, mutta senkin lantraan veteen.

Itkut on kyllä nyt tänään ollut erityisen heräkässä Tomaksella, aina kun niistäjää edes näyttää alkaa hirmuinen pään pyöritys ja huitominen, mutta sitten kun nenä on taas putsattu on hymy herkässä.

Tomas on nukkunut nämä kuluneet yöt omassa huoneessa hienosti. Lisäksi hän viihtyy mahtavasti omassa huoneessaan, jota kieltämättä hieman epäilin. Nyt ei tule enää itkujakaan siitä, jos äiti tai isi lähtee käymään vaikka juomassa. Huikkaan aina pojalle tyylillä "äiti käy juomassa" tms. ja Tomas vaan vilkaisee hölmistyneenä ja jatkaa leikkejään. Ihana pikkumuru.

Niin ja pakko hehkuttaa. Tomas sanoi eräänä kauniina päivänä koija ja katsoi Laylaa, tänään toisti sen taas, ennen kuin meni nukkumaan. Myös äääti äittää on päivittäisessä "höpötyksessä" mukana.
Onko nämä nyt niitä kuuluisia ensimmäisiä sanantapaisia, vaiko ihan vain vahinkoja? Kuka tietää.
Tomas on muutenkin alkanut nyt itsekseen "höpöttämään" enemmän ja katsoo kovin tarkasti, kun itse puhun. Autot ovat alkaneet kiinnostamaan yhä enemmän, niin tiellä ohi mennessä kuin leikeissäkin.

Lasten tenavalinna arvonnan voitti Jenni! Onnea! Laittelehhan mulle niitä tietoja, niin laitan ne etiäppäin.

Vielä on aikaa osallistua blogissa meneillä oleviin arvontoihin:
Pehmo arvonta : http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/05/pehmoinen-arvonta.html
Ylläripaketti arvonta : http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/05/arvonta-nro-2.html

10 kommenttia:

 1. Mä antaisin jotain tosi laimeeta mehua vasta siinä vaiheessa jos ei maito tai vesi millään kelpaa. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin. Onneks nyt vielä kuitenkin maito menee :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oho, kappas! Noh sattuuhan näitä virheitä. :D Korjaampa tuon. :)

   Poista
 3. Ehkä mehu sit joo jos ei mikään muu mee ollenkaan, mut vasta ihan viimeinen vaihtoehto olis kyllä mehu! Leolle on aina maistunu korvike hyvin kipeänäkin, myös sillon kun oli 39,5 kuumetta, joten ei tulis kyl mieleenkään antaa mehua. :) Kummallinen neuvo kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomakselle kans hyvin tuo korvike maistuu, niin ei mehulle ainakaan vielä ole tarve. :)

   Poista
 4. (Ja hei, puhekielellä moni sanoo tosiaan viirus, ei se musta oo mikään virhe kun kaikki tässä kuitenkin puhekielellä kirjotellaan! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :D Mutta ymmärrän anon huomautuksen, sillä itseäkin pistää silmään väärin kirjoitetut sanat. Ja kyllä mulla näitä virheitä teksteissä on useamminkin. :D

   Poista
 5. Ei sitä kannatakkaan jäädä sisälle vaikka nuha onkin, kun monesti se just avaa vaan nenää. :) Ellei kuumetta oo niin ainakin sillon voi lähteä. Eihän me aikuisetkaan sisälle jäädä nuhassa ja töihinkin/kouluun on mentävä.

  Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista

Haleja <3