maanantai 13. toukokuuta 2013

KuulumisiaParin päivän tauko kirjoittelusta meni siivillä. Ihanaa olla taas kotona. Me lähdettiin purkamaan aamukiukkuja heti ajoissa ulos ja palailtiin nyt sisälle syömään, vaihtamaan vaippaa ja hengailemaan.
Tänään on päivä jolloin olisi pitänyt revetä liian moneen paikkaan ja stressasi oikein urakalla. Mäpä päätinkin olla hurja ja rauhoittaa tilanteen niin, etten lähde mihinkään, vaan vietän senkin ajan poikamme kanssa. Sinne meni stressi!

Ulkona on kaunista, täällä alkaa lehdet olemaan puissa hyvää vauhtia, aurinko lämminttää niin, että mekollakin jo tarkenee(takki kyllä kulkee aina mukana). Kiukkukin hälveni heti ulos päästessä.

Kerrottakoon myös se, että hieman jänskättää tuo Tomin töiden alkaminen. Ei olekkaan niitä lisäkäsiä enää tässä, joten saapi nähdä miten menee! Kait tää lähes samalla tavalla sujuu kuin tähänkin saakka.

Nytpä taidan kuitenkin jättää kirjoituksen tähän ja suunnata istahtamaan vaikka tuohon parvekkeelle nauttimaan säästä.

Kivaa päivää kaikille!

pssst. Tomas on oppinut paljon ketterämmäksi liikkujaksi jo. Myös seisominen ilman tukea alkaa sujumaan paremmin, uusi lemppari paikka on säkkituoli, jonne menee istuskelemaan jatkuvasti.

8 kommenttia:

 1. Se onkin jännä tunne, kun mies lähtee töihin ja jää ns. yksin lapsen kanssa eikä ookkaan toista auttamassa. :) Mutta hyvinhän se aina kuitenkin menee. Pitää vaan priosisoida mitä tekee ja mikä on tärkeetä jne. Uskon, että sulla ei oo mitään ongelmia olla yksin Tomaksen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillo ku Tomas oli mini, oli niin hirmu helppoa kun poika lähinnä nukkui :D Nyt onkin sitten mietittävä tosiaan mitä tekee missäkin vaiheessa. :D Noh, ompan ainakin tekemistä :)

   Poista
 2. Tuttu tunne! Oma avo läksi myös tänään takaisin sorvin ääreen ja minä jäin yksin 8 kk vauvelin kanssa pitämään kotia pystyssä. Lievästi sanottuna tällä hetkellä todella outoa, kun on tottunut siihen että toinen on auttamassa, mutta... eiköhän tähänkin totu. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se ote arkeen löytyy kahden käden avullakin, tsemppiä! :)

  Toi on kyllä loistavaa että voi viitata kintaalla liioille menoille ja päättää viettää täysin stressitön kotipäivä!

  Kuva on aivan loistava, voi vitja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tää stressitön päivä tuli kyllä tarpeeseen! :)

   Poista

Haleja <3